economizor combustibil
- vercingetorix
- Membru legendar

economizor combustibil
Acest inel reduce consumul de benzină cu 10%
Şi tehnologiile au început să se adapteze crizei economice.
Au apărut dispozitive care ajută la eficientizarea consumurilor şi, astfel, la scăderea cheltuielilor cotidiene.
Inelul magnetic Turbo Booster reduce consumul de carburant cu 10% la autoturisme. Acest inel sparge molecula de carburant înainte de a intra în motor şi uşurează astfel arderea. Pe lângă economia de benzină, inelul lungeşte viaţa motorului şi reduce poluarea la ţeava de eşapament. “Montat pe ţeava de alimentare cu gaz metan a centralei de apartament, acest inel are acelaşi efect ca şi la maşină, adică reduce consumul, menţinând puterea calorică.
Mai mult, magnetul din inel poate deduriza apa din apartament dacă este pus pe ţeava de alimentare”, ne-a spus Vasile Bărbieru, distribuitor Turbo Booster.
Piesa poate fi comandată la xxxxxx.ro sau la numărul de telefon 0744xxxxxx şi costă 190 de lei.
Sursa: www. libertatea.ro- 22.11.2010
Şi tehnologiile au început să se adapteze crizei economice.
Au apărut dispozitive care ajută la eficientizarea consumurilor şi, astfel, la scăderea cheltuielilor cotidiene.
Inelul magnetic Turbo Booster reduce consumul de carburant cu 10% la autoturisme. Acest inel sparge molecula de carburant înainte de a intra în motor şi uşurează astfel arderea. Pe lângă economia de benzină, inelul lungeşte viaţa motorului şi reduce poluarea la ţeava de eşapament. “Montat pe ţeava de alimentare cu gaz metan a centralei de apartament, acest inel are acelaşi efect ca şi la maşină, adică reduce consumul, menţinând puterea calorică.
Mai mult, magnetul din inel poate deduriza apa din apartament dacă este pus pe ţeava de alimentare”, ne-a spus Vasile Bărbieru, distribuitor Turbo Booster.
Piesa poate fi comandată la xxxxxx.ro sau la numărul de telefon 0744xxxxxx şi costă 190 de lei.
Sursa: www. libertatea.ro- 22.11.2010
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Daca nu Aro, atunci ce ?
- hbogdan
- Membru Devotat

-
vstef_is
- Membru legendar

Re: economizor combustibil
Totusi kitul acesta aftermarket, este omologat?
Inventia asta e veche dintotdeauna, si functioneaza excelent, adica mai mult nu.
Inventia asta e veche dintotdeauna, si functioneaza excelent, adica mai mult nu.
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Cu scuzele de rigoare, dar cam toate sistemele astea economizoare sunt niste abureli. Singurul rezultat precis este ca scot bani din buzunarul unora.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- baciudibaciu
- Membru legendar

Poate ca merge ,de ce sunteti rautaciosi ?
Dar mie nu imi vine sa cred ca MOLECULA este divizata-sparta ,de un magnet .mai mult ca sigur este vorba de picaturile de combustibil !
Dar mie nu imi vine sa cred ca MOLECULA este divizata-sparta ,de un magnet .mai mult ca sigur este vorba de picaturile de combustibil !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- gorishor
- Administrator

Am comandat si eu 4 bucati...Le voi pune in serie. Sper sa reduc consumul cu 80%. Pana una-alta, am sters datele de contact ale distribuitorului de minuni. Mi se mare mai corect asa. 
Gore
YO3IGR
B 244 ARO
YO3IGR
B 244 ARO
- George
- Administrator

puteai sa-i dai si ban utilizatorului in cauza, daca era sa fii intr-adevar corect. stiu ca o sa spuna ca am ceva cu el, dar imi asum riscul.
on topic: 4x10% nu inseamna 40%? sau primul reduce cu 10% iar al doilea cu 10% din ce a redus primul, si tot asa?
sa nu "sparga" molecula conductei de alimentare...
on topic: 4x10% nu inseamna 40%? sau primul reduce cu 10% iar al doilea cu 10% din ce a redus primul, si tot asa?
ARO CLUB ROMANIA
- vercingetorix
- Membru legendar

George wrote:puteai sa-i dai si ban utilizatorului in cauza, daca era sa fii intr-adevar corect. stiu ca o sa spuna ca am ceva cu el, dar imi asum riscul.
Articolul e preluat fara modificari din presa romaneasca, am indicat sursa si data aparitiei articolului, nu cred ca se pune problema de vreo reclama mascata.
Postarea am facut-o la rubrica de stiri auto, intentia a fost doar de informare a membrilor.
In regulament se spune ca nu avem voie cu alte linkuri, dar daca nu precizezi autorul si sursa informatiei poti avea surprize neplacute, plus ca nu ar fi corect.
Daca cineva poate dovedi altceva, accept orice sanctiune.
Daca nu...
Last edited by vercingetorix on 22 Nov 2010, 18:57, edited 1 time in total.
Daca nu Aro, atunci ce ?
- gorishor
- Administrator

A, nici nu vazusem ca e data valoarea de 10%. Cand am vazut cum incepe textul, nu l-am mai citit 
Pai in cazul asta ori mai comand inca 4, ori trec de cate doua ori furtunul prin fiecare minune (gen soc RF).
Ma gandeam si la alta utilizare. Nu poate fi folosit ca si contraceptiv? Se pune pe...furtun si sparge capul moleculelor
Scuze de offtopic.
Pai in cazul asta ori mai comand inca 4, ori trec de cate doua ori furtunul prin fiecare minune (gen soc RF).
Ma gandeam si la alta utilizare. Nu poate fi folosit ca si contraceptiv? Se pune pe...furtun si sparge capul moleculelor
Scuze de offtopic.
Gore
YO3IGR
B 244 ARO
YO3IGR
B 244 ARO
- vercingetorix
- Membru legendar

Cred ca te incadrezi la acest paragraf din Regulament :gorishor wrote:A, nici nu vazusem ca e data valoarea de 10%. Cand am vazut cum incepe textul, nu l-am mai citit
Scuze de offtopic.
"- Sa incerce sa ajute colegii de forum si sa nu ii puna in posturi proaste pe cei ce poate nu sunt atat de priceputi. Lumea vine aici si sa invete ceva. Daca un user primeste glume in loc de raspunsuri atunci cand intreaba ceva "simplu" cu siguranta ca nu va invata ceva..."
Daca nu Aro, atunci ce ?
- hbogdan
- Membru Devotat

Acest tip de 'economizor' este pe piata de multi ani, de fapt de cand credulii incearca sa spere ca le scade consumul cu tot felul de aparate de facut minuni; exista dispozitive magnetice, cu apa/vapori, cu hidrogen, la noi au existat chiar si site care "atomizau" benzina. Dar totul nu este decat un fals. Singurul dispozitiv care poate contribui la o economie de combustibil este si va ramane piciorul drept al soferului. In speranta unei reclame (chiar si proaste) si de a aduce vizitatori la site, ziarul respectiv a postat acel articol. Singurul device care chiar ajuta pe vremuri era facut pentru Oltcit, taia combustibilul la frana de motor (taia ettouffoir-ul cand pedala era sus si turatia peste cea de ralanti, o logica simpla).
http://www.google.ro/search?q=scam+fuel+economy+devices
http://www.google.ro/search?q=scam+fuel+economy+devices
Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP
- gorishor
- Administrator

@vercingetorix:
Te rog sa nu te victimizezi inutil.
Ai dat un citat dintr-un fel de ziar. Deci nu era o intrebare de-a ta la care asteptai un raspuns. In postarile mele nu m-am adresat catre tine. Tonul "glumet" la care faci referire citand regulamentul forumului, nu-ti era adresat tie, era punctul meu de vedere referitor la minunea tehnicii, minune pe care ne-ai prezentat-o.Sa inteleg ca intr-adevar asteptai o discutie serioasa si o confruntare de idei pe tema respectiva ?
Dar punctul meu de vedere e subiectiv. Vrei un raspuns cinstit? Eu n-am incercat inelul magic, dar iti recomand sa incerci tu si sa ne spui si noua concluziile. E mai bine asa ?
Si acum cat se poate de serios, TE ROG sa incerci sa nu te mai faci antipatic.
Multumesc pentru intelegere.
Te rog sa nu te victimizezi inutil.
Ai dat un citat dintr-un fel de ziar. Deci nu era o intrebare de-a ta la care asteptai un raspuns. In postarile mele nu m-am adresat catre tine. Tonul "glumet" la care faci referire citand regulamentul forumului, nu-ti era adresat tie, era punctul meu de vedere referitor la minunea tehnicii, minune pe care ne-ai prezentat-o.Sa inteleg ca intr-adevar asteptai o discutie serioasa si o confruntare de idei pe tema respectiva ?
Dar punctul meu de vedere e subiectiv. Vrei un raspuns cinstit? Eu n-am incercat inelul magic, dar iti recomand sa incerci tu si sa ne spui si noua concluziile. E mai bine asa ?
Si acum cat se poate de serios, TE ROG sa incerci sa nu te mai faci antipatic.
Multumesc pentru intelegere.
Gore
YO3IGR
B 244 ARO
YO3IGR
B 244 ARO
- vercingetorix
- Membru legendar

Ca sa postez on-topic, nici eu nu sunt convins ca inelul acela rezolva ceva in sensul economiei de combustibil.
Dar am postat, cum am spus, doar in scop de informare.
Poate cineva de pe forum a cumparat asa ceva si ne poate spune mai multe.
Sau altcineva,cu argumente tehnice, ne poate convinge de utilitatea sau inutilitatea inelului.
Asta e tot, multumesc.
Dar am postat, cum am spus, doar in scop de informare.
Poate cineva de pe forum a cumparat asa ceva si ne poate spune mai multe.
Sau altcineva,cu argumente tehnice, ne poate convinge de utilitatea sau inutilitatea inelului.
Asta e tot, multumesc.
Daca nu Aro, atunci ce ?
- George
- Administrator

un articol de felul acesta se cheama "advertorial" si se publica in acelasi fel in care se publica reclamele, adica pe bani. preluarea unei reclame, chiar daca e din presa, tot reclama mascata se cheama.
cat despre topic, asa cum ti-a spus si gore, nu a existat intrebare. si nu reusesti decat sa fortezi moderatorii sa intervina. succes !
@gore: poate fi folosit si ca anticonceptional, ca si aspirina. trebuie tinut intre genunchi.
cat despre topic, asa cum ti-a spus si gore, nu a existat intrebare. si nu reusesti decat sa fortezi moderatorii sa intervina. succes !
@gore: poate fi folosit si ca anticonceptional, ca si aspirina. trebuie tinut intre genunchi.
ARO CLUB ROMANIA
- baciudibaciu
- Membru legendar

Hai sa ne oprim aici !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d