Vehicule 4x4 din Venezuela
-
dragospetres
- Membru legendar

Vehicule 4x4 din Venezuela
Am gasit recent pozele unui 4x4 interesant din aceasta tara .Deorece avem un coleg de forum din Venezuela ,poate ne ajuta cu informatii despre producator,caracteristici,etc:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ydaniel
- Membru legendar

Re: Vehicule 4x4 din Venezuela
clona de hummer H1.cred ca are motor International.
- Werner
- Aro Club Romania

Clona, dar urâta cu soume. Mai are si parbrizele alea mici, cu bareta aia pe mijloc, nici nu vezi afara cum trebuie. La TV 41/51 e foarte îngusta si totusi câteodata deranjeaza.
-
dragospetres
- Membru legendar

Da,Venezuela produce doua asa zise clone a lui H1:CENARECA TIUNA SI acest HUNTER R-57. Nu uitati ca si istoria ARO incepe cu o clona.Ia sa vedem,am putea si noi reinnoda istoria ARO cu o clona romaneasca a lui H1?Eu ma indoiesc.
- cristi-devildnb
- Membru de elita

nu este nici o clona, doar caroiseria este copiata, mecanica nu are nici o treaba. h1 are ifs la ambele punti, reductor la roata, iar motorul, cutia si reductorul sunt montate intr-un tunel astfel un camion de 3 tone cara 4 persoane. ceva similar cu hunteru asta se poate face foarte usor din un sasiu de tv35 si ceva tabla aluminiu, dar nu e clona
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson