MRL-uri pentru M
Moderators: mariusjaz, socratee
- RUDY
- Membru de elita

Re: MRL-uri pentru M
Asta am aflat si eu de saptamina trecuta,ca nu se potrivesc,dar cele de gaz 69 sint la fel cu cele de UAZ?
- Arcasul
- Membru

Habar nu am, eu am IMS nu GAZ sau UAZ!RUDY wrote:Asta am aflat si eu de saptamina trecuta,ca nu se potrivesc,dar cele de gaz 69 sint la fel cu cele de UAZ?
- RUDY
- Membru de elita

Asta stiu
,dimensiunile din schita de la IMS difera cu 1 mm fatza de ce am masurat eu(cu subleru)Ai masurat cu ceva mai de precizie?Eu am vorbit cu omul de la AVM si a ramas sa vorbeasca in Brazilia poate gaseste ceva apropiat,numai ca eu i am dat cotele masurate de mine...
- Arcasul
- Membru

Tot cu sublerul am masurat si eu.RUDY wrote:Asta stiu,dimensiunile din schita de la IMS difera cu 1 mm fatza de ce am masurat eu(cu subleru)Ai masurat cu ceva mai de precizie?Eu am vorbit cu omul de la AVM si a ramas sa vorbeasca in Brazilia poate gaseste ceva apropiat,numai ca eu i am dat cotele masurate de mine...
- RUDY
- Membru de elita

Am primit raspuns de la AVM Romania,se pot face doar la comanda MRL uri pentru IMS ,pret 450 E.
- Arcasul
- Membru

Cat pretul unui M!RUDY wrote:Am primit raspuns de la AVM Romania,se pot face doar la comanda MRL uri pentru IMS ,pret 450 E.