As dori sa-mi confectionez (singur) o remorca apicola pentru a fi tractata de ARO. Credeti ca as reusi sa o omologhez? Cam care ar fi cheltuielile si ce ar presupune acest lucru ? Remorca as vrea sa fie ca in poza de mai jos.
Multumesc
Remorca apicola tractata de ARO
Moderator: costy84
-
alexclau
- Incepator

Remorca apicola tractata de ARO
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Cristian1
- Membru de elita

Re: Remorca apicola tractata de ARO
Nu mai bine iti cumperi o platforma pe doua axe gata facuta ?
Eu cred ca intr-un final vei reusi sa omologhezi remorca facuta de tine dar cu foarte multi bani, nervi, umblatura si la final nu cred ca iti mai vine nici sa te uiti la ea dupa cate ai pacatuit.
Mai bine iei o platforma, si deaia pentru carat masini si o modifici incat sa poti punelazile pe ea
...
Eu cred ca intr-un final vei reusi sa omologhezi remorca facuta de tine dar cu foarte multi bani, nervi, umblatura si la final nu cred ca iti mai vine nici sa te uiti la ea dupa cate ai pacatuit.
Mai bine iei o platforma, si deaia pentru carat masini si o modifici incat sa poti punelazile pe ea
NO LIMITS, NO RULES, NO ROADS
- sorin
- Membru legendar

numai proiectul costa cat o platforma ,fara materiale si omologare .daca nu o vrei inscrisa in circulatie cred ca o poti face
- baciudibaciu
- Membru legendar

ia legatura cu tarzy -cristian ionita .el are asa ceva in curte,este apicultor si iti poate da detalii suficiente !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
-
alexclau
- Incepator

Multumesc pentru sfaturi. Asa o sa fac: remorca platforma. Dar problema este ca aceste remorci platformasunt pe bara de torsiune si pentru stupi este prea rigida. Eu as fi dorit sa o construiesc pe arcuri de Aro dar imi este frica de RAR.
- Werner
- Aro Club Romania

De ce nu îti cumperi asa ceva? http://www.boeckmann.com/pkw_anhaenger_ ... s_2600.php Am vazut pe un site, la rubrica ARO era asa ceva de vânzare, la pret acceptabil.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ydaniel
- Membru legendar

suna la compa sibiu.
-
alexclau
- Incepator

Multumesc tuturor !!
Testez terenul si analizez alternativele
Testez terenul si analizez alternativele