Cunoscator, pasionat de ARO
Moderator: costy84
- MagnuM
- Membru Devotat

Cunoscator, pasionat de ARO
De pe dtrn, postat de Max.
"Un reporter de la cotidianul Gandul, cauta un iubitor de ARO cu care ar vrea sa discute, in legatura cu un articol pe care ar vrea sa il scrie in legatura cu acest subiect.
Daca sunteti interesati, contactati-o pe Adriana Neagoe la adresa de email adriana.neagoe@gmail.com"
Acum aveti ocazia sa "aruncati" o lumina favorabila asupra acestei masini! Nu se stie niciodata cat si cum ajuta! Bafta!
"Un reporter de la cotidianul Gandul, cauta un iubitor de ARO cu care ar vrea sa discute, in legatura cu un articol pe care ar vrea sa il scrie in legatura cu acest subiect.
Daca sunteti interesati, contactati-o pe Adriana Neagoe la adresa de email adriana.neagoe@gmail.com"
Acum aveti ocazia sa "aruncati" o lumina favorabila asupra acestei masini! Nu se stie niciodata cat si cum ajuta! Bafta!
Chevrolet Suburban V2500 Silverado

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea
- florin75
- Membru de elita

Re: Cunoscator, pasionat de ARO
Keo e omu' potrivit! E si iubitor de Aro si cunoscator!
-
vstef_is
- Membru legendar

Am cautat deja domnisoara respectiva, sa vedem ce intentii are...
- MagnuM
- Membru Devotat

Sincer... la Keo m-am gandit si eu! Il gasesc cel mai potrivit pentru asta! Sa nu se supere pe mine pasionatii - pentru care am tot respectul, e o parere personala. 

- florin75
- Membru de elita

Ideea e sa exprimam un punct de vedere competent si unitar, nu sunt de acord cu initiativele individuale!
- George
- Administrator

va multumesc pt aprecieri,bre domnilor. ii voi scrie un e-mail donjuarei,sa vedem ce si cum se doreste,insa,asa cum zice si Florin,tre un punct de vedere unitar,care sa ne reprezinte pe toti posesorii (sau in cea mai mare parte),mai ales ca infiintam si acel club.
ARO CLUB ROMANIA
- MagnuM
- Membru Devotat

Keo, zi o vorba! Ca posesor, pasionat, cunoscator atat al masinii, cat si al istoricului acestei masini si al fabricii, ar trebui sa incerci sa vorbesti cu "tanti" reporteru'... :-@
Ai zis... in timp ce tastam aici! Tanx! :-??
Ai zis... in timp ce tastam aici! Tanx! :-??
Last edited by MagnuM on 21 Oct 2007, 12:58, edited 1 time in total.

- George
- Administrator

pai...tocmai am zis. o voi contacta,si apoi,voi stabili ce si cum impreuna cu consiliul director,ca avem si d'ala.
ARO CLUB ROMANIA
- baciudibaciu
- Membru legendar

Oricum sa ne zici si noua mirenilor ce voieste duduia si de o fi nevoie de ajutoare da un semn { si sarim cu totii sau sa ar trebui sa se intample }
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- Werner
- Aro Club Romania

Normal ca Dmon' Presedinte al Clubului trebuie sa voarbeasca cu Tanti, dar pe bune, cred ca este o ocazie buna si pentru a face reclama la ARO Club.
- tarzy
- Membru legendar

da ... si eui sunt de parere ca ar fi o ocazie foarte buna sa anuntam infiintarea clubului
Keo - parerea mea este ca ar fi bine sa-i ceri doamnei reporte o lista cu intrebari .... si apoi pe alea sa le postezi aici si sa incercam sa creionam cu toti raspunsuri cat mai pertinente
Keo - parerea mea este ca ar fi bine sa-i ceri doamnei reporte o lista cu intrebari .... si apoi pe alea sa le postezi aici si sa incercam sa creionam cu toti raspunsuri cat mai pertinente
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- cristi-devildnb
- Membru de elita

nu cred ca merge asa... cred ca se descurca domnul keo destul de bine, apoi chiar daca ar pune intrebari p-aici la cum ne plce noua taina, s-ar lungi si nu cred ca am ajunge prea repede la niste concluziitarzy wrote: parerea mea este ca ar fi bine sa-i ceri doamnei reporte o lista cu intrebari .... si apoi pe alea sa le postezi aici si sa incercam sa creionam cu toti raspunsuri cat mai pertinente
parerea mea, sa ma scuzati daca am suparat pe cineva
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
- florin75
- Membru de elita

Ai dreptate Cristi, Keo e baiat mare, nu o sa ne faca de ras, stati linistiti!
- myke
- Membru legendar

Sa nu uite nea` Keo sa-i zica lu` donsoara si faza lu` nea werner cu"iti dai seama ce sarantoc e asta daca sta in Germania si nu a reusit sa-si cumpere decit un Aro"
- tarzy
- Membru legendar

nu e vorba de taine sau ... mai rau de facut de ras
numai ca asta cu intrebarile inainte este o obisnuinta .... si .... gandesc eu ca ar fi mai "profi" sa actionam asa
numai ca asta cu intrebarile inainte este o obisnuinta .... si .... gandesc eu ca ar fi mai "profi" sa actionam asa
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)