Mda,buna idee (mai ales cea cu ,,dopul")....mai multe informatii despre leduri te rog:sub ce nume pot fi gasite,si tensiunea de lucru (cred ca minim 4 volti daca ai spus 3 bucati inseriate) ..ledurile nu se incalzesc excesiv???cristi-devildnb wrote:sau:SERGHEI wrote: Gauresc cu ....freze dentare sau pt bijuterii,pe urma dau cu putin lac de unghii pe marginea gaurii (ca sa nu aiba contact cu aerul umed sa rugineasca) si apoi montez o garnitura de cauciuc facuta dintr-un oring mai gros care se cresteaza pe exterior.![]()
![]()
![]()
3 leduri albe ultra bright inseriate cu picirusele celor din capete trecute printr-un dop de penicilina injectabila praf, gaura vaselina si buton special pt pozitie stanga dreapta
lampi semnal ARO 24x
Moderators: mariusjaz, socratee
-
SERGHEI
- Banat

Re: lampi semnal ARO 24x
- tarzy
- Membru legendar

ledurile nu se incalzesc delocSERGHEI wrote:Mda,buna idee (mai ales cea cu ,,dopul")....mai multe informatii despre leduri te rog:sub ce nume pot fi gasite,si tensiunea de lucru (cred ca minim 4 volti daca ai spus 3 bucati inseriate) ..ledurile nu se incalzesc excesiv???cristi-devildnb wrote:sau:SERGHEI wrote: Gauresc cu ....freze dentare sau pt bijuterii,pe urma dau cu putin lac de unghii pe marginea gaurii (ca sa nu aiba contact cu aerul umed sa rugineasca) si apoi montez o garnitura de cauciuc facuta dintr-un oring mai gros care se cresteaza pe exterior.![]()
![]()
![]()
3 leduri albe ultra bright inseriate cu picirusele celor din capete trecute printr-un dop de penicilina injectabila praf, gaura vaselina si buton special pt pozitie stanga dreapta
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
SERGHEI
- Banat

Pariutarzy wrote:ledurile nu se incalzesc delocSERGHEI wrote:cristi-devildnb wrote: sau:
Mda,buna idee (mai ales cea cu ,,dopul")....mai multe informatii despre leduri te rog:sub ce nume pot fi gasite,si tensiunea de lucru (cred ca minim 4 volti daca ai spus 3 bucati inseriate) ..ledurile nu se incalzesc excesiv???
Last edited by maiden on 20 Mar 2008, 12:39, edited 1 time in total.
- myke
- Membru legendar

Breeee tu esti mare mester....am incercat sa gauresc cu de toate incepind de la carote diamantate si sfirsind cu burghie speciale de sticla(+petrol).la toate a sarit smaltul+porcaria reflectroizanta...cei drept erau siecond ,de teste , ca nam avut singe sa dau 500 pe un far si dupaia sa sar cu burgiul pe elSERGHEI wrote:Cum?!!!!!! Pai ai uitat ce meserie am???? Gauresc cu ....freze dentare sau pt bijuterii,pe urma dau cu putin lac de unghii pe marginea gaurii (ca sa nu aiba contact cu aerul umed sa rugineasca) si apoi montez o garnitura de cauciuc facuta dintr-un oring mai gros care se cresteaza pe exterior.myke wrote: Si cum gauresti farul sa pui pozitiile?![]()
![]()
![]()
De reusesti pune exact pasii
-
SERGHEI
- Banat

Pai ai incercat sa dai o gaura cu un burghiu de 2-3 mm ? Dupa ce dai gaurica aplici lac incolor pe suprafata preconizata a fi indepartata +1=2 milimetri pe raza.Dupa asta incepi sa largesti cu o freza sau cu o piatra de polizor mai mica...Daca faci treaba incet in reprize scurte ,nu ai cum sa incingi tabla si sa se exfolieze.Hai ca fac eu maine una de proba si pun fotografii.myke wrote:Breeee tu esti mare mester....am incercat sa gauresc cu de toate incepind de la carote diamantate si sfirsind cu burghie speciale de sticla(+petrol).la toate a sarit smaltul+porcaria reflectroizanta...cei drept erau siecond ,de teste , ca nam avut singe sa dau 500 pe un far si dupaia sa sar cu burgiul pe elSERGHEI wrote:Cum?!!!!!! Pai ai uitat ce meserie am???? Gauresc cu ....freze dentare sau pt bijuterii,pe urma dau cu putin lac de unghii pe marginea gaurii (ca sa nu aiba contact cu aerul umed sa rugineasca) si apoi montez o garnitura de cauciuc facuta dintr-un oring mai gros care se cresteaza pe exterior.myke wrote: Si cum gauresti farul sa pui pozitiile?![]()
![]()
![]()
De reusesti pune exact pasii![]()
![]()
-
georgenis
- Membru de elita

Mesterul Serghei le stie pe toate...
-
SERGHEI
- Banat

Ieri am gasit la un vecin doua oale de far (geamul spart) si am incercat gaurirea lor.SUCCES total.Nu s-a exfoliat nimic.decolorat ,colorat sau altceva.
Procedura a fost urmatoarea : gaura cu un spiral de 2 sau 3 sau 4,dupa aceea cu o freza diamantata conica am inceput largirea gaurii (prin miscari concentrice) si gaurirea abdomenului (mi-a scapat freza in burta ,norocul meu a fost ca nu iesea din mandrina mai mult de 1 cm ,diamentrul ei de 4mm nu a reprezentat o problema iar turatia de 11000 pe minut a cauterizat instant ,,gaurica"...
) Doamne Doamne nu da cu parul ar spune unii...
.Se mai poate largi fara probleme (am incercat si asa) cu ajutorul acelor mici pietre de polizor fixate pe un ax (pt prinderea in mandrina).Toate sculele astea pot fi gasite si in trusele care se vand la Brico cu 70-80 lei (asa zisele truse pt gravat)..contin biax si freze,spirale etc...Eu am folosit o astfel de trusa ca sa vad daca merge treaba ,avand in vedere ca nu toata lumea are acasa echipamente profi.Am facut si fotografii dar nu le-am descarcat in laptop pt ca am uitata sa fac asta aseara iar dimineatza am uitat aparatul acasa.Da promit deseara.Mentionez ca toata operatiunea a fost facuta numai din exteriorul farului (pt ca un far in stare buna are si geam ,de cele mai multe ori nedemontabil)..
Procedura a fost urmatoarea : gaura cu un spiral de 2 sau 3 sau 4,dupa aceea cu o freza diamantata conica am inceput largirea gaurii (prin miscari concentrice) si gaurirea abdomenului (mi-a scapat freza in burta ,norocul meu a fost ca nu iesea din mandrina mai mult de 1 cm ,diamentrul ei de 4mm nu a reprezentat o problema iar turatia de 11000 pe minut a cauterizat instant ,,gaurica"...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by SERGHEI on 18 Mar 2008, 13:10, edited 1 time in total.
-
SERGHEI
- Banat

Freza+.....
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mosu
- Membru Devotat

Asta e treaba de bijutier 
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Eu zic sa dam farurile jos de pe masini si sa i le ducem lui Serghei.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
-
SERGHEI
- Banat

Dan CHIRIAC wrote: Eu zic sa dam farurile jos de pe masini si sa i le ducem lui Serghei.
- Soryn
- Membru legendar

ledurile nu patesc nimic?,,de la caldura degajata de becul - din far (halogenu ,etc.) , eu am deja gaurite 2 faruri , si ma gandeam sa imi fac de lucru.
!!se simte caldura din exterior
!!se simte caldura din exterior
-
SERGHEI
- Banat

Astea sunt lampile (nu sunt montate,doar asezate pe pozitie);
- myke
- Membru legendar

- Victor
- Membru de elita

Si niste tabla striata de aluminiu pe aripi sub semnalele alea noi.
Nu Fura! Guvernul Uraste Competitia.