pompa de servo frana

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

George
Administrator
Administrator

Re: pompa de servo frana

Post by George »

nu se castiga nimic din furtunul ala...ca sa zic asa.  ;D
nu toate masinile cu servo au nevoie de p-pa de vacuum. cele care nu au p-pa,furtunul din tulumba merge direct in admisia motorului,de a carei depresiune se foloseste. aspectul pentru care Bv are p-pa,nu-l stiu,insa ori le-a fost lene sa faca un jtutz pt furtun in galeria de admisie,ori depresiunea creata nu era suficienta pentru actionarea tulumbei. oricum,in configuratia cu ambele furtune bagate,mai degraba trage si motorul si ajuta p-pa de vacuum sa faca depresiune,decat sa sufle aer cu anume presiune in admisie...
iar supapa unisens de la tulumba este pentru pastrarea depresiunii in anumite valori,in instalatie,si cand motorul e la relanti.

iar cu 240...se pare ca nu l-a vrut omu',deh... s-a dat cocos doar cu galerie,ca asa,de capul lui...nu era sigur.
eu stiam ca gresesc,da' el nu stia ca are dreptate. e o diferenta.  ;D ;D
ARO CLUB ROMANIA

alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

edificator ar fi daca sarpepem ar face test intre varianta cu furtunul decuplat si cea cu furtunul cuplat....
parerea mea e ca daca e in filtru de aer inca nu e o presiune negativa foarte mare si ca furtunul ar trebui conectat pe galeria de admisie, mai aproape de motor.

dar iese ceva semnificativ imbunatatit fata de varianta simpla?

mini turbo era la misto, 240 era...cine nu-si doreste unul.... :-"
happily mending an Aro 320 D127
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Keo wrote: iar cu 240...se pare ca nu l-a vrut omu',deh... s-a dat cocos doar cu galerie,ca asa,de capul lui...nu era sigur.
eu stiam ca gresesc,da' el nu stia ca are dreptate. e o diferenta.  ;D ;D
bag de seama ca ti-am propus sa-ti fac test "stiintific" daca iar discutam despre treaba cu diferentialu...

Post Reply