florin 34 wrote:subscriu la ideea domnului popescu! cine are banii e puternic! asadar, prin banci se controleaza totul!
cat despre situatia romaniei in anii 80, este intrutotul adevarata! nu putem decat sa regretam acea stare de fapt, raportata la nivel national! intradevar, romania era destul de puternica in 1989, lucru care deranja!
iata o schema independenta, sa spunem asa! dar costa mult la inceput. se ia o masina electrica, gen gmc hybryd sau asa ceva, celule solare cat mai multe, sa zicem ca acoperi suprafata unei curti de la noi , medie, cu transformatoare de tensiune, acumulatori si racorduri pentru incarcarea masini, si ai oarecare autonomie in timp! toate acestea exista , de fapt! autonomia suv-ului gmc hybryd e de cam 300 km pe electric!
iar despre masini care sa mearga prin locuri fara drum, nu cred ca exista in productie de serie, toate asa zis off-road, de fapt necesita totusi un drum!
Si vin eu ,iti trec un glont prin craniu si ti-am luat si masina si haleala si femeia ..Saracia produce haos,degringolada ,crime,....nu te poti pune cu un om care trebuie sa duca acasa la copii ceva de mancare ,,cu orice pret"..