Dacia Logan/Sandero

Despre masinile fabricate dupa 1945 si pana-n prezent

Moderators: Werner, mariusjaz

Post Reply
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Re: Dacia Sandero

Post by cristi-devildnb »

tarzy wrote: ai mha ... da-o in spanac ... voi oti vrea ca la bani astia sa arate a maserati
Image
Image
Image

asa pe la 7-8k, nu sunt frumuseti, dar dau mai bine ca golanu si ca renault sandero, parere pur personala
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson

Elijah
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Elijah »

Parerea mea e ca nu-s mai breze. Si suzuki ii cam stramt fata de logan.La preturi cam sar toate vre-o 20% peste.
Sa nu fim negativisti, e totusi made in Romania. Asta e, cu ea om defila :>-
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

Elijah wrote: Parerea mea e ca nu-s mai breze. Si suzuki ii cam stramt fata de logan.La preturi cam sar toate vre-o 20% peste.
Sa nu fim negativisti, e totusi made in Romania. Asta e, cu ea om defila :>-
daca e sa comparam cu pretul care il cere fabrica pe produs la acelasi nivel de echipare cred ca loganul ii mai scump
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
mleo
Membru
Membru

Post by mleo »

mai, eu am un logan la firma. are deja multi km, in mai putin de un an. Au trecut pe la volanul lui mai multi. Eu sint f. multumit.Mie-mi place. Vreau sa-mi iau acum un pick-up. Sandero, nu prea am ce face cu el, (sincer, eu am masina mea, la forma nu are utilitate)......dar loganul , la banii aia, e bun.
Nu mi-as lua opel sau reno.
ARO SUPER RALLY, Aro 240, Aro 244 (0001), Aro 10.6
Willys MB38 (1948), Mazda B2500,BMW R1200GS ADV,suzuki King Quad 750, A6

Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Post by Misi din Cluj »

Renault Logan...o masca noua si a disparut emblema albastra, care ii deranja la ochi pe unii...cel putin pe unele piete  >:(
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980
George
Administrator
Administrator

Post by George »

Misi din Cluj wrote: Renault Logan...o masca noua si a disparut emblema albastra, care ii deranja la ochi pe unii...cel putin pe unele piete  >:(
nu e vorba de deranj,mishule...ci de marketing si imagine. pe unele piete,reno era mai cunoscuta decat dacia,si asa s-au gandit ei ca vor avea succes. una e cand vine cineva de pe strada,si iti propune o treaba,si alta e cand vine unu' ca tarzy,de ex,de care ai mai auzit...nu?!
@tarzy: ce te face sa crezi ca n-ar putea fi dacia si sportiva? am mers cu aia de 1,6/90cp,prin oras,umblata la electronica si cu axa modificata,si e chiar jmekera la condus! dar aia 16v si modificata...deja e foarte interesanta,crede-ma. iar pe o caroserie in 3 usi,care e mai rigida(nu numai pt look),care nu mai e chiar ca un cub pe roti...ar putea face furori.
oricum,dupa ce va iesi asta pe piata,adio corsa,fiesta,clio,aveo,si ce alte ragalii de gen mai sunt! masina e chiar frumusica in poze. abia astept s-o vad pe strada.

http://www.dacia-sandero.com/ro/
ARO CLUB ROMANIA
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

tarzy wrote: si inca de cand

practic e un logan fara cur (pardon portbagaj) cu ceva imbunatatiri la interior (atat design cat si calitatea materialelor)

se discuta si razdiscuta despre ea pe daciaclub.ro

ultima strigare este ca va fi pusa-n vanzare de anul asta (aprilie) si va costa cam la fel ca Loganul berlina
Keo wrote: nu ai auzit pana acum de ea,deloc?! de cand se vorbeste... au aparut chiar si poze cu masini de teste prin mioveni,pe strada...  :-"
sincer,mi-ar placea sa scoata o varianta in 3 usi...mai ca mi-as lua una. arata tare bine,si acum se poate spune ca DACIA intra in randul lumii,intr-adevar,si se poate bate cu multi! personal am incredere mai mare in ce se face la colibasi decat in orice alta parte pe unde se fabrica reno,de exemplu. reno m-a dezamagit,dacia nu...la acelasi numar de km!
la ce-ti trebe in 3 usi?

loganul nu e masina sport si daca o fac intr-o singura usa .... la motoare trebuie umblat
Practic ...nici macar nu seamana cu Loganul.. ;D ;D ;D ;D....asta chiar are moaca de automobil...Chiar imi place .
George
Administrator
Administrator

Post by George »

SERGHEI wrote: Practic ...nici macar nu seamana cu Loganul.. ;D ;D ;D ;D....asta chiar are moaca de automobil...Chiar imi place .
nu seamana,da' rasare! e aceeasi platforma tehnica,aceleasi motorizari...pana si bordul e doar usor restilizat. oamenii si-au dat seama ca din cauza designului n-au vandut si mai mult. ei sunt multumiti de rezultate,dar stii cum e...daca se poate mai mult,de ce nu?!
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

cum dreaq nu seamana .... ca e leit ... loganul ..... cel putin la exterior

la interior au mai rotunjit coltulrile la butoane si vad ca mocheta pare mai de doamne ajuta

Keo wrote:
Misi din Cluj wrote: Renault Logan...o masca noua si a disparut emblema albastra, care ii deranja la ochi pe unii...cel putin pe unele piete  >:(
nu e vorba de deranj,mishule...ci de marketing si imagine. pe unele piete,reno era mai cunoscuta decat dacia,si asa s-au gandit ei ca vor avea succes. una e cand vine cineva de pe strada,si iti propune o treaba,si alta e cand vine unu' ca tarzy,de ex,de care ai mai auzit...nu?!
@tarzy: ce te face sa crezi ca n-ar putea fi dacia si sportiva? am mers cu aia de 1,6/90cp,prin oras,umblata la electronica si cu axa modificata,si e chiar jmekera la condus! dar aia 16v si modificata...deja e foarte interesanta,crede-ma. iar pe o caroserie in 3 usi,care e mai rigida(nu numai pt look),care nu mai e chiar ca un cub pe roti...ar putea face furori.
oricum,dupa ce va iesi asta pe piata,adio corsa,fiesta,clio,aveo,si ce alte ragalii de gen mai sunt! masina e chiar frumusica in poze. abia astept s-o vad pe strada.

http://www.dacia-sandero.com/ro/
pai ... eu nu spun ca nu poate fi si sportiva .... dar ca e nevoie de ceva mai multe modificari

sincer la benzinar nu vad ce poti scoate prea mult din motor .... atat timp cat nu umbli la cutie ....

in plus ... trebuie musai umblat la garda si suspensii, frane, etc

am vazut pe net ptr Logan "clasic" un proiect facut de niste nemti .... motor de 2000 cmc, alta cutie, suspensii, frane, etc ..... da ... kitul costa vre-o 40.000 epuroi .... un pic cam mult fata de  mediu 10.000 cat e masina stoc

referitor la Santero .... e foarte clar ca o sa cam sparga pe mai toate pietele, atat pe cele emergente cat si traditionale ...... o sa fie oferite cam la 1/2 pret fata de concurenta .... si daca la Logan berlina lumea a mai strambat din nas .... ca e urata, ca are tabla subtire, ca etc .... acum ..... au aproape 4 ani de proba in teren ..... deocamdata nu s-a desmembrat nici o masina singura de pe roti ..... nu curg tablele ... la accidente se comporta onorabil .... cred eu ca o sa cam bata de departe orice alta masina din clasa ei
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
maiden
Membru de elita
Membru de elita

Post by maiden »

Cam cat o sa coste sandero, aveti idee ?!
don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !

Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

in functie de versiune & dotari de la 7000 euro in sus
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Si probabil ca astea de circula pe aici ca si poze de prezentare sunt versiunea de top, cum ar fi Prestige, care probabil o sa fie pe la 12 chiar 13 mii cu diesel si toate kkturile...
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Re: Dacia Logan-un succes

Post by Werner »

Dacia Logan fabricat în Iran, sub numele Renault Tondar 90. Lansarea a fost în Decembrie si sunt deja peste 22.000 comenzi!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Re: Dacia Logan-un succes

Post by tudop »

Elijah wrote: Ar fi una...ia cazut un surub de la scut si zdrangane la denivelari.
Eu am indentificat problema asta de a 2-a zi, la Loganul care am avut de la munca... A fost tare faza, am adus masina noua in fata blocului, i-am scos "pungile" de pe scaune dupa aia am luat sculele din Oltcit si m-am bagat sub Logan sa ii string suruburile de la scut... Se uitau niste vecini ciudat la mine  :-j ...
Last edited by tudop on 09 Mar 2008, 20:31, edited 1 time in total.
maiden
Membru de elita
Membru de elita

Post by maiden »

Scump doamna, scump....dincolo era mai ieftin!!!  ;D
don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !

Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !

Post Reply