imi cer scuze ca nu prea am mai fost activ pe forum dar am fost cu ceva mutari si nu prea am mai avut timp
As avea si eu nevoie de cateva mici lamuriri daca ma poate ajuta careva. M-am mutat in UK si as vrea sa-mi aduc masina aici sa incerc sa o fac asa cum vroiam de mult si as avea 2 variante:
1. sa o pun pe un transportor si sa o astept aici dar....ultima data cand mi-am adus Loganul aici a venit cu 55km in plus si fara cheie (o mica plimbare prin Germania).
2. sa gasesc o masina + platforma si sa o aduc aici singur ( ideea este ca pe a mea trebuie sa o duc acasa ca e inmatriculata pe RO si trebuie sa-mi iau una de aici).
Sincer....m-as baga la varianta 2 dar din cauza greutatii cred ca am nevoie de un vehicul care sa poata tracta undeva in jur de 2500kg (Aro 1800 kg+ platforma ==>2200kg?).
Acum....ca si costuri (fara masina si platforma) ajung cam la aceleasi dar... nu am facut asta niciodata mai ales sa traverzes Europa si nu am idee de probleme as putea intalnii gen:
- am voie sa scot masina din tara daca nu e pe numele meu dar am actele?
- am voie cu piese in ea? (ultima oara era sa ma "aresteze" la Bulgari ca aveam portbagajul plin de piese)
- ce greutate are o platforma cu 2 axe?
- ........
Orice recomandari/sugentii sunt binevenite.
Mai am timp de gandire pana prin iulie/august.
Multumesc.