taxa inmatriculare ultima versiune 3

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
Post Reply
alex
Membru legendar
Membru legendar

taxa inmatriculare ultima versiune 3

Post by alex »

happily mending an Aro 320 D127

SERGHEI
Banat
Banat

Re: taxa inmatriculare ultima versiune 3

Post by SERGHEI »

Parerea ta....(cu ultima versiune)... ;D [-X [-X  mai vedem...
George
Administrator
Administrator

Post by George »

ce-ai bre cu alex? e parerea alora de au scris articolul...  [-X
;D
ARO CLUB ROMANIA
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Taxa ca taxa da ca sa nu mai deschid un nou topic am zis sa va vad parerea cand vine vorba de faptul ca dragii nostrii conducatori cica ar avea in plan prin 2012 sa scoata din circutatie toate masinile non euro.....

vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Legal e imposibil sa scoti din circulatie atatea masini, insa acesta este un subiect pe care si UE doreste sa il abordeze. Insa NU mai devreme de 2011, si cel mai probabil prin impunerea de taxe de "poluare" pentru cei non-euro. Atat. Si noi sa fim sanatosi!
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

Schumy wrote: Taxa ca taxa da ca sa nu mai deschid un nou topic am zis sa va vad parerea cand vine vorba de faptul ca dragii nostrii conducatori cica ar avea in plan prin 2012 sa scoata din circutatie toate masinile non euro.....
daca mai aud inca o data asemenea aberatii ma duc sa ma spanzur de grinda .... pur si simplu nu mai suport ideea sa am colegi de forum atat de .... sa spunem "naivi"
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
alcool online
Membru
Membru

Post by alcool online »

LE gata m-am edificat
"Man will be what he was born to be, free and independent!" - JFK
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Pai lumineaza-ne tu tarzy......cum sta treaba?...totusi e a 2 a oara cand ma faci prost printre randuri cum s-ar zice si eu inca n-am facut de cat sa relatez un zvon o stire prost facuta si am spus-o ca pe o chestie, fara s-o afirm sau s-o confirm si se pare ca si altii au auzit...
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

ei bine stimabile poate nu ar strica sa afli ca pe acest forum .... obisnuim sa mai si gandim .... aici nu e santul din fata curtii unde sa discutam discutii .... fara cap si fara coada

stirea cu interzicerea masinilor non euro am auzit-o si eu la TV si prin toata mass media dar .... am avut suficient discernamant sa nu o bag in seama ..... din pacate in ziua de azi peste 90 % din stirile din media sunt aberatii sau tatonarii .....

aceasta este un exemplu clasic de tatonare .... anunta ca vor interzice si apoi ... la momentul "anuntat" toata lumea o sa fie fericita ca de fapt nu vor fi interzise ci doar .... taxata suplimentar ....

exemple similare .....
- la fiecare sfarsit de an se anunta scumpirea RCA cu ..... tz la suta .... lumea se agita .... se da cu capul de pereti ..... dar pana la urma cresterea (daca e sa fie crestere ca au fost ani cand de fapt a scazut) este cu mult mai mica
- la fel cu impozitele .... cu benzina ... etc

Schumy - te rog nu te supara .... tu doar te-ai nimerit in linia de tir .... nu am nimic contra ta .... ba din contra as putea spune

imi cer scuze daca te-ai simtit ofensat

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Keo wrote: ce-ai bre cu alex? e parerea alora de au scris articolul...  [-X
;D
Da n-am frate nimic cu omul,Doamne fereste..A fost reactia mea  vis-a-vis de articol si credulitatea tipic romaneasca..
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Post by COSMIN D »

Doar nu urmeaza o noua "nationalizare" !!! [-X
Eu ma gandesc asa:ne sperie de pe acum sa scapam de masini intre timp, si apoi atunci vor oferi probabil ceva de tip"remat" sau niste sisteme de filtrare dar la preturi subventionate . Si pentru a evita prea multe subventionari ne conving de pe acum .

Post Reply