CT-03-TVY wrote:
pai eu am prinderea pe cutie la dif
sau zici de dacie,,,,k nam vazut papuc cu diferential fata pe sasiu ,duar pe puntea spate,,cred ca de ia zici
Daca citeai cu atentie pe forumul asta...sau macar te uitai cu atentie la poze observai ca exista 2 tipuri de montare a grupului pe fata la aro10.Una este pe carterul ambreiaj al cutiei de viteze alta este direct pe sasiu.
CT-03-TVY wrote:
pai eu am prinderea pe cutie la dif
sau zici de dacie,,,,k nam vazut papuc cu diferential fata pe sasiu ,duar pe puntea spate,,cred ca de ia zici
Daca citeai cu atentie pe forumul asta...sau macar te uitai cu atentie la poze observai ca exista 2 tipuri de montare a grupului pe fata la aro10.Una este pe carterul ambreiaj al cutiei de viteze alta este direct pe sasiu.
bre eu nu am inteles ,despre ce masina vorbeai , Dacia sau aro , deoarece , nu ati explicat cum trebuie , documentare exista
Offf, pana si prietena mea stie ca dacia nu are sasiu, cum sa crezi ca se referea la dacie? nu ai vazut o cutie de dacie sa vezi ca planetarele ies direct din carcasa cutiei de viteze? zici ca avem ceva cu tine.
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
pana la urma eu vroiam sa stiu !!!! daca grupu conic din diferentialu fata prins pe cutie aro 10 . se aseamana cu cel din """""cutiaa de daciee""" ,sa caut acolo coroana si pinionu de atac!!!! -unde oi gasi,
Uite CT-ule,
In carti zice ca pinionul de atac de la Dacie este presat pe axul secundar din cutie. (inca n-am desfacut una). Asadar, e cu axul secundar pe care stau pinioane pe acolo, e lung.
La Aro e scurt.
Inca ceva, cum s-a mai zis, pinionul e imperechiat cu coroana, ele se iau impreuna, angreneaza perfect una cu alta, nu poti pune un alt pinion pe vechea coroana.
Diferential fata 41/9 care se prinde de cutie (la mine de sasiu, ca-i modificat)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.