caroserie noua pt m?
Moderator: costy84
- cristi-devildnb
- Membru de elita

caroserie noua pt m?
cum stateam eu asa pe la servici, neavand activitate in perioada asta, m-am gandit ca pe samurake s-a montat o caroserie de fibra, pe m de ce nu s-ar monta. si daca tot o facem de la 0 sa ii dam un aspect mai modern. sunt curios daca as vorbi cu un baiat de la avi cat ar cere sa mi-o faca. ce parere aveti?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Anonym on 15 Jun 2008, 14:15, edited 1 time in total.
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
- faitonu
- Membru

Re: caroserie moua pt m?
..hmmm..m-ar tenta ideea,dar cu motorul de BV din dotare,se va face praf..aspectul nu l-as modifica de loc,mi imi place asa cum e..intereseaza-te de costuri..am vazut undeva aripi de fibra pt.M dar nu mai stiu unde
..iti dai seama ce usoara ar fi masina?ar face minuni in teren
..
- tudop
- Membru de elita

Fibra de sticla se cam sparge cind o dai de copaci, tabla se indoaie mai mult sau mai putin si se poate indreptat (mai bine sau mai rau
)
Daca tot vreti super-usor, uitati aici model de caroserie revolutionara:
http://www.informatiiauto.ro/bmw-gina-l ... d2752.html
Daca tot vreti super-usor, uitati aici model de caroserie revolutionara:
http://www.informatiiauto.ro/bmw-gina-l ... d2752.html
nÉ
- cristi-devildnb
- Membru de elita

tocmai de aceea masina are rool cage exterior, pt siguranta si pt a nu o distruge pe coclauritudop wrote:
Fibra de sticla se cam sparge cind o dai de copaci, tabla se indoaie mai mult sau mai putin si se poate indreptat (mai bine sau mai rau)
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
- cristi-devildnb
- Membru de elita

era vorba de o caroserie din fibra ca in desen, cat despre vibratii ma gandesc la motor si transmisie opel sau toyota euro4 si grupuri 7/32faitonu wrote: ..hmmm..m-ar tenta ideea,dar cu motorul de BV din dotare,se va face praf..aspectul nu l-as modifica de loc,mi imi place asa cum e..intereseaza-te de costuri..am vazut undeva aripi de fibra pt.M dar nu mai stiu unde..iti dai seama ce usoara ar fi masina?ar face minuni in teren
..
-
georgenis
- Membru de elita

Daca vreti sa fie usoara trebuie sa faceti caroserie din fibra de carbon. Fibra de sticla nu este foarte usoara insa nu rugineste. Chiar daca se sparge se poate repara cu un chit special. Am vazut asta la un santier naval la Galati.
-
SERGHEI
- Banat

Mai baieti,tocmai asta este farmecul unui M,tabla bruta.Au mai incercat altii care dispuneau de fonduri sa scoata ceva caroserii din fibra dar au ramas cu buza umflata.
- silvester
- Membru

Pai daca nu mai arata a M, nu mai are mecanica de M, nu mai suna a M, mai e M?
- cristi-devildnb
- Membru de elita

m ul are performante, datorita sasiului drept si puntilor rigide, cat si a grupului conic cu raport bun si planetarelor solide. e cam greu, inalt, rugineste si are un aspect de masina clasica. oare cu un motor performant si o caroserie noua nu ar bate multe masini standard?
- pantelimon
- Membru legendar

Re: caroserie noua pt m?
DOMLE SI SA FIU SINCER AM CAM LUATO PE ARATURA CU CHESTIA ASTA NU? CE ZICETI? 
- Misi din Cluj
- Membru legendar

Parerea mea, ca M-ul are valoare asa cum este original.
Cu alta caroserie va fi doar un hibrid.
Cu alta caroserie va fi doar un hibrid.
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980
- cristi-devildnb
- Membru de elita

stati mai oameni buni, eu nu ziceam ca nu e bun el cum e asa original sau ca nu e frumos, dar sasiul si transmisia mai sunt performante in teren in ziua de azi pt a lua in calcul folosirea platformei tehnice pt construirea unei masini?
- tudop
- Membru de elita

Daca vrei neaparat sa faci un experiment cu performante maxime in teren, poti lua mai bine mecanica de la vreo toyota mai veche, ca la astea mai degraba gasesti piese noi la discretie, si sunt si mai rezistente
nÉ
- Boboc Silvian
- Membru

Sal Baieti b,cred ca vrea sa zica de un M modern adica un M 2008 , mai bine suna asa .
Eu zic ca nu este o idee rea , dar trebuie mult malai.
Eu zic ca nu este o idee rea , dar trebuie mult malai.
Recunosti un om inteligent dupa un singur indiciu: Toti imbecili se unesc impotriva lui.
- ydaniel
- Membru legendar

o caroserie din fibra de carbon ar costa enorm...
e usoara si f rezistenta,dar pretul
s-ar apropia de al unui CLS 
e usoara si f rezistenta,dar pretul
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
cand esti rau nu te uita