impozit 2009
- aztec
- Incepator

impozit 2009
A 2-a uciere a ARO.. dupa ce au omorat fabrica pt comisioane, acum omoara si produsele ARO in circulatie
Guvernul a decis, azi, printr-o ordonanţă de urgenţă privind modificarea Codului Fiscal, ca, de la 1 ianuarie 2009, impozitarea pentru autoturismele de teren să nu se mai facă diferenţiat, în funcţie de originea producătorului.
Executivul a renunţat astfel la aplicarea unui nivel modic de impozitare pentru autoturismele de teren din producţia internă, respectiv ARO.
Impozitarea se va face în funcţie de capacitatea cilindrică a autoturismelor la nivelul prevăzut de legea în vigoare.
Guvernul a decis, azi, printr-o ordonanţă de urgenţă privind modificarea Codului Fiscal, ca, de la 1 ianuarie 2009, impozitarea pentru autoturismele de teren să nu se mai facă diferenţiat, în funcţie de originea producătorului.
Executivul a renunţat astfel la aplicarea unui nivel modic de impozitare pentru autoturismele de teren din producţia internă, respectiv ARO.
Impozitarea se va face în funcţie de capacitatea cilindrică a autoturismelor la nivelul prevăzut de legea în vigoare.
- George
- Administrator

Re: impozit 2009
tarzyyyyy....fa repede credit la banca,sa platesti impozitu'. cand ti-am zis acu' un an,sa pui andoria aspirat...ai zis ca mai merge asa. n-a c-a mers,pana s-a oprit.

@stef: cat ziceai ca ceri pe 243?! cumva e inclus in pret si impozitu' pe primii 2 ani?!

nasol moment...
@stef: cat ziceai ca ceri pe 243?! cumva e inclus in pret si impozitu' pe primii 2 ani?!
nasol moment...
ARO CLUB ROMANIA
-
vstef_is
- Membru legendar

@Keo, mie sincer imi pare rau de astia cu 244.... si Brasov.
dar daca e cineva care vrea avem un ANDORIA aspirat pt remotorizare
Astia cu 243u s-au scos mai usor, cu o omologare de "autoutilitara"...
Cat despre mine, eu m-oi descurca cumva...
dar daca e cineva care vrea avem un ANDORIA aspirat pt remotorizare
Astia cu 243u s-au scos mai usor, cu o omologare de "autoutilitara"...
Cat despre mine, eu m-oi descurca cumva...
- Victor
- Membru de elita

Dupa ce ca ne chinuim sa tinem masinile astea pe drum acu ne mai omoara si cu impozite uriase io zic ca ar trebui sa facem ceva. voi ce ziceti? si pana la urma ce motoare putem pune pe ele ca sa scada impozitul si sa nu ne omoare omologarea??????
Nu Fura! Guvernul Uraste Competitia.
-
vstef_is
- Membru legendar

Nea Victor, nu avem ce face....
- George
- Administrator

motoare sub 3.000cmc. alea in jur de 2,5 ce s-au pus pe ARO sunt perfecte.
ARO CLUB ROMANIA
- Victor
- Membru de elita

Pai ia zine NEA KEO care ar fi variantele , preturile, si omologarea.
- George
- Administrator

studiaza bre "motorizari aro" si afli,ca nu e secret,si nu e de ieri,de azi pe forum.
cu masina lu' dan,ce se mai aude? ca uite,zice ca e indisponibil la ARO EXPERIENCE DAYS...tocmai el,domnu' vicepresedinte al clubului. nu e frumos,nu?! sa se intample una cat asta...
cu masina lu' dan,ce se mai aude? ca uite,zice ca e indisponibil la ARO EXPERIENCE DAYS...tocmai el,domnu' vicepresedinte al clubului. nu e frumos,nu?! sa se intample una cat asta...
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

mai bine fac programare ptr omologare ca utilitaraKeo wrote: tarzyyyyy....fa repede credit la banca,sa platesti impozitu'. cand ti-am zis acu' un an,sa pui andoria aspirat...ai zis ca mai merge asa. n-a c-a mers,pana s-a oprit.![]()
nasol moment...
da si mai bine pun burta pe carte si sa vedem ce "intampinare" facem ca si club sa contracaram povestea asta
ce mers a mers pana acum ,..... nu ma asteptam sa tina minunea mai mult de 3 ani
in cel mai rau caz o vand fictiv si cu asta basta ... nu mai platesc impozit in veci .... bine ca nici de vandut legal nu se mai pune pba
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
vstef_is
- Membru legendar

244 ca utilitara, se poate?
-
georgenis
- Membru de elita

Din pacate aceasta treaba este impusa de UE si nu prea avem ce face.
- Victor
- Membru de elita

Ba avem ce face sa stam capra ca tot suntem obisnuiti.
-
vstef_is
- Membru legendar

Ai vazut lumina si adevaru si ti-ai luat 24xgeorgenis wrote: Din pacate aceasta treaba este impusa de UE si nu prea avem ce face.
- tarzy
- Membru legendar

pai UE impune "egalitate" lucru corect de altfel dar .... nu vad de ce sa inchitim egalitatea la maximgeorgenis wrote: Din pacate aceasta treaba este impusa de UE si nu prea avem ce face.
ramane de vazut .... parerea mea ca se poate orice .... eventual recarosare .... punem cascarabeta de 243 sau 242vstef_is wrote: 244 ca utilitara, se poate?
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Victor
- Membru de elita

Pai unde dracu e egalitatea daca comparam un H1 sau Q7 cu ARO? Pana una alta pun sus un motor de CL. pana cumpar un andoria. asta sa nu ma prinda impozitul cu bv.
Last edited by Victor on 25 Jun 2008, 16:32, edited 1 time in total.