DE EVITAT (mecanici,samsari,piese...etc ) !

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
SERGHEI
Banat
Banat

DE EVITAT (mecanici,samsari,piese...etc ) !

Post by SERGHEI »

DE EVITAT.Pe cine sa evitam  si de ce!

Aici vom discuta despre ,,mecanici" ,samsari,vanzatori de piese si subansamble...Ce trebuie sa evitam in relatia cu ei sau de ce sa-i evitam pe unii.

Incep eu: DE EVITAT  atelierul lui Mihai Pomarla.Chiar daca omul are afacerile lui  si ii merge si mintea,are piese bune si te rezolva in general cu orice problema legata de ele. ..are in schimb niste angajati care parca fac totul sa-i puna afacerea pe butuci.Mecanicii sunt sub orice critica,electricianul este mult prea ,,smecher" (stie meserie dar il doare fix in pix si face totul la misto ) .Vopsitorii nu sunt in stare sa vopseasca un gard ,ca sa nu mai spunem de masini ....Si mai jos voi expune motivele pt care consider ca trebuie evitat acest atelier:

-dupa cateva sute de km ,motorul pierde ulei prin toate incheieturile,
-suruburi  si piulite care nu sunt stranse sau sunt puse la mishto cu ,,sfoara"...ca sa nu mai spun ca au folosit suruburi ruginite.
-capacul din fibra de sticla  care acopera cutia de viteze este fixat permanent.Nu am putut sa il dau jos decat dupa ce am demontat ambele scaune,decupat in dreptul a doua suruburi si facut parghie cu o ranga.DE CE? Pentru ca dupa ce au montat capacul au constatat ca maneta schimbatorului atinge de AC si au indoit-o la autogen la fata locului...in asa fel incat nu poti sa mai scoti capacul decat cu eforturi considerabile.Ca sa nu mai spunem ca avea o izolatie termicxa si antifonica dintr-o bucata de panza (nu mai groasa ca cea de blugi).
-suportul de la roata de rezerva fixat aiurea ,deja avea o fisura tabla in ziua cand am ridicat masina ,fisura rezolvata la cererea mea  cu o bucata de tabla si cateva nituri.
-capota motor ,nervura de rezistenta  ,,decupata cu flexul" pt a nu atinge capacul de protectie al distributiei .SI TOT ATINGE.
-diferential spate care deja urla cand am ajuns acasa cu masina
-termocontact electroventilator care functioneaza cand vrea muschii lui.Noroc cu ,,electricianul" care a montat si un comutator in bord pt actionare ,,manuala".
-joc in directie cat casa (lucru acceptat pt ca am vazut ca acest joc,,dispare odata cu trecerea timpului)!!!!!!!!!
-arcuri in cutia de viteze (cazute) lucru care a dus la defectarea cutiei  prin blocarea unui arc intre pinioane.

---Urmeaza---

02-03-2009

-radiator spart:datorita faptului ca este asezat pe doua bucati de cauciuc decupate dintr-un pres a tot frecat pe o piesa metalica pana s-a  tocit si a inceput sa curga.Daca incerc sa asez radiatorul pe suportii lui  (care ar trebui sa existe  )  nu mai pot inchide capota motor pt ca busonul radiatorului vine mai sus cu 5 cm  ... ;D ;D Concluzia ..radiatorul nu este al masinii  .

-inca doua furtune schimbate (bucxati mici ) pt ca  picurau pe la ,,crapaturi).. :-j

Trebuie sa dau dovada de corectitudine si sa spun ca Pomarla mi-a zis sa trec pe la atelier si in timp rezolvam tot ce nu este facut cum trebuie.Acum sincer ,eu unul nu am avut timp  si in plus nu cred ca mecanicii aia pot face ceva bun .Mifhai Pomarla are o afacere ,a cerut un pret  ,mi-a aratat o masina si eu am dat banii ..Nu mi-a bagat mana in buzunar .Vina mea a fost ca nu mi-am luat fratii si sa fac o vizita la atelier sa-i bat mecanicii cu capatanile de masina.
  Asa ca FUGITI DE MECANICII DIN CL,nu mai exista mecanici buni....cei buni au plecat de mult sau sunt scarbiti de fiare..

PS-voi edita postul cu fiecare ocazie ,,minune" descoperita.
Last edited by SERGHEI on 27 Feb 2009, 16:11, edited 1 time in total.

kosfunny
Membru de elita
Membru de elita

Re: DE EVITAT (mecanici,samsari,piese...etc ) !

Post by kosfunny »

Am auzit si eu ca ar fi la intrare in CL un service ARO de evitat.Nu stiu mai exact care este, poate ma ajutati voi!
ARO 10.1 -1.4 +GPL, 1998
Grand Cherokee 2.5 td, 1996
Mitsubishi Pajero 2.5 td , 1992
Daewoo Matiz, 1999
Opel Omega 2.5 TDI, 1996
Ford Focus 1.8 tdi 2001
Opel Sintra, 2,2 +gpl, 1996
VW Crafter maxi-long, 2008
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

kosfunny wrote: Am auzit si eu ca ar fi la intrare in CL un service ARO de evitat.Nu stiu mai exact care este, poate ma ajutati voi!
Pai despre cel de la intrare de pe dreapta.Unii au fost multumiti de lucrari..!!!! Eu nu pot spune decat ca pe mecanicii de acolo ii doare fix in pix de banii tai si fac treaba de mantuiala.In schimb ,magazinul acelui atelier este bine aprovizionat cu piese pt ARO.Daca tot critic defecte sunt indeajuns dse corect sa pun si partile bune.
alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

320-ul meu tot de la pomarla a fost luat. si am cheltuit in prostie ca sa repar toate idioteniile facute in atelierul lui.

daca vreti sa pierdeti bani mergeti la el. nu baga mana in buzunar, dar toate lucrarile sunt facute pe stil de furtisag sau escrocherie, cum vreti sa ii spuneti.

noroc ca mai sunt si altii in campul lung care sunt seriosi. pomarla nu e printre ei.

intrarea in cl dinspre pitesti, pe dreapta. faceti-va un bine si nu opriti.
happily mending an Aro 320 D127

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Alex...eu am fost prost si nu vreau sa o pateasca si altii.

Voi stiti ca dupa actele masinii am alergat un an de zile ,pe banii si timpul meu la Petrom Ialomita dupa ce Pomarla a zis ca trimite el pe altcineva dar ca trebuie sa-l platim pe om...pe urma dupa cateva luni ca omul nu mai lucreaza pt el.......Cu sacoshica cu cafea si bauturi fine sa obtin cert fiscal...cu darul la sectia financiara sa le elibereze cert fiscap  chiar daca nu aveau cei de la Petrom datoriile catre stat platite?? Stiti ca am trimis actele la CL  platind curierul iar la intoarcerea actelor aflu ca tot eu am de platit 18 lei expeditia ca Pomarla s-a zgarcit  si  a zis ca platesc eu??!!!Stiti ca  a pus motorul de Andoria E2 dar ca nu a catadicsit sa faca si incadrarea la norma euro  cand a trecut cu el prin RAR...si eu aflu ca prostu de abia cand ma uit in CI ca nu are codul de E 2 ??

Ce dracu sa mai spun de lucrare : ca mi-a sarit voseaua de pe o usa...ca sare rugina de te miri de unde...ca toata instalatia electrica este un fiasco,ca scaunele erau prinse doar in doua suruburi...ca centurile sunt blocate....ca imi curge ulei pe la capacul culbutorilor......ca am furtune gatuite....ca furtunul principal ce merge la radiator este improvizat si gatuit...ca termocupla elicei de racire nu lucreaza......ca pompa de motorina curge....ca aeroterma nu era legata...ca stergatorul spate nu era cablat....pana mea ...Fugiti de PRIMUL ATELIER PE DREAPTA CUM VII DE LA PITESTI!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by SERGHEI on 27 Feb 2009, 16:08, edited 1 time in total.
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

vai nea dinule e grav  :( din cate spui masina asta ar trebui desfacuta si reconstruita.
mecanici  :-[ si eu sant  :-[  de fapt sint electromecanic pe diploma ,asa ca s-ar putea sa fac o exceptie de la regula.
cred totusi ca nea cutare asta sefu nu prea stie impartirea si scaderea si mecanici lucreaza ca atare.atatia bani atata peste,sint putini cei care mai au chef sa faca treaba din pasiune,din suflet pentru automobil.
ESTE VREMEA BANULUI NENTULEEEE!!!!
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

pantelimon wrote: vai nea dinule e grav  :( din cate spui masina asta ar trebui desfacuta si reconstruita.
mecanici  :-[ si eu sant  :-[  de fapt sint electromecanic pe diploma ,asa ca s-ar putea sa fac o exceptie de la regula.
cred totusi ca nea cutare asta sefu nu prea stie impartirea si scaderea si mecanici lucreaza ca atare.atatia bani atata peste,sint putini cei care mai au chef sa faca treaba din pasiune,din suflet pentru automobil.
ESTE VREMEA BANULUI NENTULEEEE!!!!
Nentu-le eu i-am dat 7000 euro veritabili la vremea respectiva ,nu scosi la imprimanta.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Noutati by Pomarla. 

Zilele astea am stat acasa si am avut timp si chef sa imi bag mana prin masina .Ce am mai gasit:

Alternatorul are pozitie fixa,nu poate fi intinsa cureaua.Am fost nevoit sa-l dau jos..chin mare ..un singur surub care tine si pompa de servo  ;D.Dupa aceea am luat cu flexul aproape 3 mm din corpul alternatorului pt a avea cureaua putin mai slaba (era foarte intinsa si pana se ,,inmuia" mirosea a cauciuc topit)..
  Filtru de aer am constatat ca in afara de faptul ca loveste in radiator mai si freaca o conducta metalica de la AC facand pe aceasta o urma de uzura de toata frumusetea .Rezolvare : scos filtrul de aer..aruncat ...si montat filtru ,,wire-net-sport"..

Alte minuni
                -sistem prindere AC..tiganesc...
                -panou relee ,,la picior"....
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by SERGHEI on 27 Feb 2009, 16:11, edited 1 time in total.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Oala faruri ...prindere sa fie acolo
filtru cat casa
capota decupata cu flexul sa nu bata in capacul distributiei
capota lovita de vasul de expansiune
capota lovita de buson radiator
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

imbinare aripa spate dreapta si spate stanga.... si altele...
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Nu pot sa cred ce vad ! :-?? [-O<
Nu cumva ai adunat poze cu 100 de masini si defectele lor ca apoi sa dai cu ele pe acilea !?

HARI 
  AI MARE GRIJA !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

baciudibaciu wrote: Nu pot sa cred ce vad ! :-?? [-O<
Nu cumva ai adunat poze cu 100 de masini si defectele lor ca apoi sa dai cu ele pe acilea !?

HARI 
  AI MARE GRIJA !
Sa incep si cu nimicurile (bancheta spate care la prima frana serioasa a venit peste mine,parasolare care cad,usi care se blocheaza sau nu se inchid ,pompa ambreiaj care curge.....conducte bercuite aiurea ..filete..etc...) ...nimicuri care au fost rezolvate relativ repede si usor de mine ??!!

Sa mai spun ca am o bucatica lipsa ..cam de 4-5mm dintr-un dinte al curelei de distributie??!!
alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

eu zic sa despartiti topicul in doua, lasati aici sa vedem bube din pomarlandia si altele de gen.
filtrul sa fuga la modificari.
happily mending an Aro 320 D127
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Continuarea discutiilor referitoare la Filtrul de aer ,aici:http://www.aro4x4.net/smf/index.php/topic,3222.0.html
Klez
Junior
Junior

Post by Klez »

Acel "filtru" de aer din plasa e de fapt pus ca sa nu intre vrabiute si frunze uscate in motor???  Ca praful trece ca si cum nici n-ar fi acolo un filtru. Daca tot n-ai loc, decat cu plasa aia anti-tantari, pune-ti un filtru conic "sport", universal. Costa de la 40 la 80 de lei. Sau daca vrei ceva care intradevar e BUN, un K&N cu tot cu kit de curatare pana-n 300 de lei.  Fara suparare....dar plasa de aia nici la scuter n-as pune....

Post Reply