de-ale politistilor, un fel de intimidare... Si asta-i proaspata. Tare-s curios de deznodamant !
http://www.zoso.ro/2009/02/politia-din- ... -mari.html
Ce ne mai face Politia română
Moderator: costy84
- maiden
- Membru de elita

Ce ne mai face Politia română
don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !
Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
- lucian_m
- Membru

Re: Ce ne mai face Politia română
Am vazut si eu filmuletul de dimineata. Cu un deosebit interes, mai ales ca sunt din Dambovita... Si eu sunt curios ce se va intampla sau daca se va intampla ceva. Cu siguranta insa cazul se va mediatiza si va iesi din web, ajungand la TV. As vrea sa vad care sunt explicatiile autoritatilor 
People can have the Model T in any color--so long as it's black
- Werner
- Aro Club Romania

Eu nu cunosc legislatia româna, dar sa faci o poza de la o masina, cineva, ceva, fara acceptul proprietarului, este interzis. Pe urma, are un "jargon" tipul...., zice la politist: "hai ma, fugi tare", asa nu se vorbeste. Dar, ce sa faci, în "democratie" si curvele "au drepturi".....! Si asta se vede si în circulatia rutiera! 
-
SERGHEI
- Banat

Pai romanii au inteles total gresit LIBERTATEA...Ca si presa de altfel...Si uite cum mai apare o stire.Pai daca in germania cineva injura sau scuipa un politist ce se intamplka? Explica-le tu Werner, ca aici in romania toti suntem smecheri .Werner wrote: Eu nu cunosc legislatia româna, dar sa faci o poza de la o masina, cineva, ceva, fara acceptul proprietarului, este interzis. Pe urma, are un "jargon" tipul...., zice la politist: "hai ma, fugi tare", asa nu se vorbeste. Dar, ce sa faci, în "democratie" si curvele "au drepturi".....! Si asta se vede si în circulatia rutiera!![]()
PS1-Mi-e mi-au venit acum cativa ani 3 tekleviziuni la usa.Am trimis-o pe nevasta mea sa le explice ca daca imi filmeaza chiar si usa ii dau in judecata.Si au inteles ,au plecat si stirea a fost prezentata fara imagini si fara numele meu..
PS2-In 1997 am fost oprit de un ,,cetatean" in civil (mirosea a bautura) care s-a legitimat ca politist.Am refuzat sa prezint actele si mi-am manifestat dorinta de a merge impreuna la sectia de politie.Omul a chemat prin statie un coleg in uniforma ca sa imi faca prioces verbal pt ca ,,civilul" nu era de servici.Ca sa scurtam: am platit o amenda ,am facut contestatie si ,,civilul " a ajuns plangand la usa mea sa isi ceara scuze..
- George
- Administrator

asa e si pe aici, daca pozezi strict masina sau persoana in cauza,sau pozezi o sau intr-o proprietare privata. dar daca faci o poza cu un cadru larg in care intra si masina respectiva, nu este interzis, atata timp cat este pe domeniul public! deci...militzieni !Werner wrote: Eu nu cunosc legislatia româna, dar sa faci o poza de la o masina, cineva, ceva, fara acceptul proprietarului, este interzis.
ARO CLUB ROMANIA
- deluca
- Membru de elita

1. ai voie sa faci poze cui vrei si cate vrei, atata timp cat te aflii pe domeniul public. iti pot face de pe strada o poza la ce ai tu prin curte. exceptii sunt obiectivele militare si aeroporturile, dar acolo sunt instalate vizibil tablite. cred ca problemele apar odata cu publicarea acestor fotografii sau filmari.
2. tipul s-a legitimat in fata organului si a facut o impresie destul de cooperanta. plimbatul lui la sectie poate face obiectul unui abuz, eu unu n-am priceput de ce l-au dus la sectie.
3. eu cred ca politistii in misune au voie sa parcheze chiar si in locuri nepermise. adica daca o iau in freza pe trotuar, masina politiei nu are voie sa parcheze in statia de autobuz din dreptul intamplarii, ci trebuie sa dea doua ture de bloc pt a gasi un loc unde sa parcheze regulamentar inainte de a putea interveni? sau doar sed in masina si urmaresc traficul, fileaza sau ce mai fac ei, parerea mea este ca au voie sa-si aleaga locul dupa bunul plac. sunt rare cazurile in care abuzeaza sau incurca circulatia, oricum politistii sunt de obicei undeva in zona si nu stationeaza cu zilele in locurile acelea.
2. tipul s-a legitimat in fata organului si a facut o impresie destul de cooperanta. plimbatul lui la sectie poate face obiectul unui abuz, eu unu n-am priceput de ce l-au dus la sectie.
3. eu cred ca politistii in misune au voie sa parcheze chiar si in locuri nepermise. adica daca o iau in freza pe trotuar, masina politiei nu are voie sa parcheze in statia de autobuz din dreptul intamplarii, ci trebuie sa dea doua ture de bloc pt a gasi un loc unde sa parcheze regulamentar inainte de a putea interveni? sau doar sed in masina si urmaresc traficul, fileaza sau ce mai fac ei, parerea mea este ca au voie sa-si aleaga locul dupa bunul plac. sunt rare cazurile in care abuzeaza sau incurca circulatia, oricum politistii sunt de obicei undeva in zona si nu stationeaza cu zilele in locurile acelea.
- George
- Administrator

asta in germania, mai luca...da' noi vb de romanica. aici e altfel. in cadrul politiei, inca mai sunt multi militzieni carora cajketa aia pe cap le da aripi si se cred supermani. nu stiu sa vorbeasca, sa discute, sa puna la punct daca e cazul. uite la astia cum au reactionat cand l-au vazut pe un asa zis agarici (in mintea lor) de pieton care le pozeaza masina, si uita-te la militienii aia care stateau 4 langa una cu jipu de parcase pe spatiul verde(poate ai vazut-o pe net, ca a circulat. aici a fost si la stiri), si se milogeau de ea sa le dea actele...si n-au fost in stare sa o opreasca! au trebuit sa o alerge cu sirena, ca apoi sa o acuze ca n-a oprit la semnalul capului de creta... sunt de toata jena si n-au nicio legatura cu aia de ii vezi tu pe strada...ca stam pe strazi diferitedeluca wrote: ...sunt rare cazurile in care abuzeaza sau incurca circulatia, oricum politistii sunt de obicei undeva in zona si nu stationeaza cu zilele in locurile acelea.
ARO CLUB ROMANIA
- deluca
- Membru de elita

ai dreptate dl george. dar cum se face ca aici e respectata polita? ia sa nu prezinti acetele la control, sau sa te opui preluarii de probe bilogice, ca tot mi-ai dat exemplul. sau scoate 50 de euro si spune hai s-o dam la pace ca am trecut pe rosu, se mai intampla...sar pe tine si in max 15 minute au si probe biologice, ti-au stabilit si identitatea, te tin si cateva zile la racoare fara sireturi sa nu zici ca n-ai avut timp de gandire la ce.ai facut. asta daca ai ghinion sa fie vineri, ca procurorul nu se deranjeaza pana luni...pe la amiaz.
ei in romania in schimb politistii nu.mi inspira respectul acela care mi-l inspira nemtii. in ro m-au prins cu radarul, cu depasiri pe linii contiunue si m-am descurcat cu.. .
in germania am deja 11 puncte si cateva mii de euro platite pt amenzi. fara drept de apel, inca se mareste amenda dupa contestatie nejustificata. scad cu doua puncte la doi ani, daca nu acumulez. nu toate la 6 luni ca in ro. asa e legea, care se aplica fara exceptie. am vandut motocicleta, ca ramanem pe jos in ritmul asta, dihania aia prindea 100 la ora in 50 de m de la semafor... si-mi placea a dracu! sa ma vezi acum cum stau cu ochii pe bord, sa nu trec de 60 prin oras.
am intalnit insa si politisti amiabili. m.au iertat ca aveam ceva beri la bord(4), m-au rugat sa ajung cu bine acasa si sa conduc atent. fara centura si vorbind la telefon, la fel, avertisment verbal. parcat in loc nepermis, m-au instiintat ca daca nu plec in urmatoarele secunde, primesc amenda si pot sta toata ziua. masina fara verificare tehnica, m-au instiintat ca verificare e expirata de cateva luni. ei stiu cand trebuie sa fie duri, si cand intelegatori. iar tu ca sofer experimentat, stii la ce sa te astepti: ai comis-o grav, din nesimtire, sau ai gesit ca tot omul.
politistii romani insa, se arunca direct la amentintari cu milioanele si punctele si nu mai stii de tine. e alta treaba. politistul roman nu e acela care ajuta traficul, ci acela care sta pitit sa te prinda. ai trecut pe galben, ai nr de provincie, esti prada sigura. sau ai ceva euroi la tine? iata s-a rezolvat! esti nimeni si n-ai bani, ai pus-o rau de tot. cam atat am inteles eu despre politia romana. sau care e problema, amenda e oricum jumate daca platesti a doua zi, iari punctele expira in 6 luni. deci nu-mi pasa de ei ca oricum n-au autoritatea necesara.
abuzuri n-am auzit sa se intample pe aici. si chiar daca, politistii sunt in permanenta cel putin doi. al doile-a martor. asa ca cuvantul tau nu valoreaza un leu in instanta. aaa, ai scos telefonul si filmezi? ia sa vezi cat de rapid te deposedeaza de el. de la sectie ai dreptul sa-ti suni avocatul si sa-i povestesti ce-ai patit. daca nu cumva e vineri, cum spuneam....
ei in romania in schimb politistii nu.mi inspira respectul acela care mi-l inspira nemtii. in ro m-au prins cu radarul, cu depasiri pe linii contiunue si m-am descurcat cu.. .
in germania am deja 11 puncte si cateva mii de euro platite pt amenzi. fara drept de apel, inca se mareste amenda dupa contestatie nejustificata. scad cu doua puncte la doi ani, daca nu acumulez. nu toate la 6 luni ca in ro. asa e legea, care se aplica fara exceptie. am vandut motocicleta, ca ramanem pe jos in ritmul asta, dihania aia prindea 100 la ora in 50 de m de la semafor... si-mi placea a dracu! sa ma vezi acum cum stau cu ochii pe bord, sa nu trec de 60 prin oras.
am intalnit insa si politisti amiabili. m.au iertat ca aveam ceva beri la bord(4), m-au rugat sa ajung cu bine acasa si sa conduc atent. fara centura si vorbind la telefon, la fel, avertisment verbal. parcat in loc nepermis, m-au instiintat ca daca nu plec in urmatoarele secunde, primesc amenda si pot sta toata ziua. masina fara verificare tehnica, m-au instiintat ca verificare e expirata de cateva luni. ei stiu cand trebuie sa fie duri, si cand intelegatori. iar tu ca sofer experimentat, stii la ce sa te astepti: ai comis-o grav, din nesimtire, sau ai gesit ca tot omul.
politistii romani insa, se arunca direct la amentintari cu milioanele si punctele si nu mai stii de tine. e alta treaba. politistul roman nu e acela care ajuta traficul, ci acela care sta pitit sa te prinda. ai trecut pe galben, ai nr de provincie, esti prada sigura. sau ai ceva euroi la tine? iata s-a rezolvat! esti nimeni si n-ai bani, ai pus-o rau de tot. cam atat am inteles eu despre politia romana. sau care e problema, amenda e oricum jumate daca platesti a doua zi, iari punctele expira in 6 luni. deci nu-mi pasa de ei ca oricum n-au autoritatea necesara.
abuzuri n-am auzit sa se intample pe aici. si chiar daca, politistii sunt in permanenta cel putin doi. al doile-a martor. asa ca cuvantul tau nu valoreaza un leu in instanta. aaa, ai scos telefonul si filmezi? ia sa vezi cat de rapid te deposedeaza de el. de la sectie ai dreptul sa-ti suni avocatul si sa-i povestesti ce-ai patit. daca nu cumva e vineri, cum spuneam....
-
mircealola
- Junior

da, dar numai la noi stau in masini la coltul intersectiilor aglomerate sau treceri de pietoni de alea peste sase benzi si asteapta ciupeala. dar sa coboare sa dirijeze nu, ca atunci nu "pica" nimic. cand circulam cu aro ma opreau cel putin de doua ori pe saptamana si tot prostu misca volanul si apasa pe frana. din 2000 la firmele la care am lucrat am condus doar masini straine si bune. nu stiu daca am fost oprit de zece ori in acesti ani din care de vreo 4 ori pentru radare. urmariti si acuma ce masini sunt oprite la asa zisele filtre si veti putea face topul: aro, dacia mai veche de 2000, camioane roman, indiferent ca au tinuta sau nu. in ungaria nu vezi politie pe drumuri dar daca ai facut ceva imediat au aparut in zona, iar camioanele IFA care circula cu 50-60 nu le opreste nimeni cat nu incalca regurile si au aspect exterior. asa ca ......................
-
georgenis
- Membru de elita

Un prieten a facut un Germania poza la un Bmw M5 al politiei si a fost dus la sectie si interogat vreo doua ore. Pana la urma a scapat fara amenda sau altceva. Deci nici prin alte tari nu este voie.
- George
- Administrator

nu cred ca era parcat in statia de autobuz, sau pe locul rezervat persoanelor cu handicap, cum am mai vazut pe aici...georgenis wrote: Un prieten a facut un Germania poza la un Bmw M5 al politiei ...
ai inteles foarte corect cum sta treaba, deluca! atunci cand nu vor mai incalca legea pentru ca n-are cine sa ii sanctioneze, atunci cand vor interveni in forta sa opreasca savarsirea de infractiuni si nu sa vina doar sa faca proces verbal...abia atunci vor dobandi respect si nu ii va mai lua lumea la mijto.deluca wrote: ...politistul roman nu e acela care ajuta traficul, ci acela care sta pitit sa te prinda. ai trecut pe galben, ai nr de provincie, esti prada sigura. sau ai ceva euroi la tine? iata s-a rezolvat! esti nimeni si n-ai bani, ai pus-o rau de tot. cam atat am inteles eu despre politia romana....// deci nu-mi pasa de ei ca oricum n-au autoritatea necesara.
parerea mea, nu e vinovat cine incearca, ci acela care permite sa se intample, mai ales cand are autoritatea sa opreasca acel lucru!
si nu ma mai domni atata, ca n-am atitudine de shef, desi unii asa zic p'aci.
ARO CLUB ROMANIA