elicea mi-a spart radiatorul...

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
semaca
Junior
Junior

elicea mi-a spart radiatorul...

Post by semaca »

Ma intorceam seara cu M-ul de la Sibiu si, la un stop am vrut ...prosteste ...sa-i dau shpan in viteza 1-a. O pala de la elice a atins si sfasiat partea inferioara a radiatorului si, stramba fiind apoi, mi-a mai raschetat si din elemente...Doua intrebari: de ce s-a intamplat asta??? si ...se mai poate repara radiatorul??? se potriveste de altceva daca nu gasesc original??? ...iaca s-au facut trei intrebari pentru conesori!
461 "M-elangevagen"

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: elicea mi-a spart radiatorul...

Post by tarzy »

daca e de cupru se repara
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

In ceea ce priveste motivele, eu zic ca, cel mai probabil, fie s-a intamplat ceva cu prinderile radiatorului (piulite slabite, ceva) si acesta s-a deplasat catre spate, fie s-a slabit prinderea elicei si aceasta a plecat catre fata.
De reparat s-ar putea sa fie cam complicat, depinde cat de tare este belit.
Nu te intrista prea tare, cu un pic de efort cred ca vei gasi unul original de schimb.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Sau suporti motorului ori sunt slabiti ori prea mari ori prea elastici..Pacat .Stiu cum este sa te manance undeva si sa ti-o faci singur...Doar toti suntem in adancul sufletului niste ,,baietei"...chiar daca avem par alb...  :>-

Raimondo
Membru
Membru

Post by Raimondo »

Am radiator.
Cotizo
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Cotizo »

Mda...
Exista la Brasov o firma care face radiatoare cum vrea organul tau. Sa iei unu' vechi e cam la gambling, te trezesti ca-ti curge dupa juma' de an. Intreaba-l pe Gabi Badea ce si cum - el si-a facut radiator la comanda pentru M-ul care a ajuns la mine...
Sau, comanda la Gaspar un radiator de GAZ 69, cred ca-s la fel...
Asta-i tara lui Dracula/ In care ne bagam noi... banii...
semaca
Junior
Junior

Post by semaca »

elicea era ok fixata... radiatorul bine fixat...ramane sa ma uit pe la suporti...
asta e radiatorul! curge pe la pi...dulicea de jos si prin spartura din elementele din imagine.
PS: multam pentru sfaturi
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
461 "M-elangevagen"
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

al romradiatoare iti fac ce radiator vrei tu 8)
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
faitonu
Membru
Membru

Post by faitonu »

radiatorul de Gaz nu prea potriveste..ca dimensiuni este identic,dar difera prinderile pe caroserie...eu am pe masina un radiator care a fost "frecat"de elice,a fost lipit,deocamdata nu-mi face probleme,e ok..ai nevoie de un meserias bun ca sa ti-l repare..radiator nou caut si eu,dar e greu sa gasesti unul in regula..se pare ca romradiatoare ramine cea mai buna solutie.. :-??
..asta nu-i masina..e IMS!!!...

http://clasicdriverclub.myforum.ro/
semaca
Junior
Junior

Post by semaca »

Am radiator nou (adica elementii) si...am inlocuit tampon moteur (era de ...caroserie!) si...am mai strans din suroabele ce tin motorul de cutie si pe cele ce tin cutia de sasiu...erau putin slabite...
461 "M-elangevagen"

Post Reply