un pic de ajutor va rog...
- hume89
- Membru Devotat

un pic de ajutor va rog...
am si eu o problema.....cred ca confund o piesa! mi s-a rupt pe partea stanga spate mi se pare ca e vorba de tampon (un cauciuc intre caroserie si sasiu se afla) cu forma conica material cauciuc si a ramas pe jumate! ...
- myke
- Membru legendar

Re: un pic de ajutor va rog...
Fa o poza deoarece sunt multe tampoane pe acolo
- Soryn
- Membru legendar

poze bre 
- hume89
- Membru Devotat

adevarat trebuia sa ma gandesc...acuma tastez si e noapte daca e fac maine! e vorba de cele 2 tampoane zic eu ca se numesc sunt in dreptul rotilor unu in stanga si unu in dreapta spate face legatura intre caroserie si sasiu cum ar fi ca tine caroseria la inaltime! adica se apasa caroseria pe alea doua! si pe partea stanga e pe jumate cum ar fi storcit si alea 2 vreau sa le schimb!.....tampoane nu????
- Soryn
- Membru legendar

a,.alea bre...pai au un surub..prins in urechea aia la mist-o.sudata pa sasiu,...au rolul de a transefera.o parte din greutate,..usurand munca...suportilor / dar si pt a nu indoi caroseria,....ca sa ii schimbi.trebuie sa slabesti prinderea caroseriei..de sasiu din tampoane,..si ridici un pic cu cricu..de caroserie..sa poti scoate tamponu,...
merge ori ce fel de tampon...atat timp cat e ok ca grosime/dimensiune

merge ori ce fel de tampon...atat timp cat e ok ca grosime/dimensiune
- hume89
- Membru Devotat

exact numai ca nu stiam cum se numesc porcariile alea deci TAMPON este! mersi mult! o sa ma duc sa iau o pereche sa le schimb! imi pare rau pt bataiile de cap! va anunt dupa operatiune! p.s gasesc oriunde d`astea?