Consulul Ioan Nuica filmat in timp ce facea sex

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Consulul Ioan Nuica filmat in timp ce facea sex

Post by tarzy »

http://www.antena3.ro/stiri/externe/sca ... 75651.html

Eu nu inteleg cu ce e vinovat acest om? Ca e normal? .... probabil daca era "partar" nu se supara nimeni. Sau ca nu se harjonea cu o batranica.

Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Re: Consulul Ioan Nuica filmat in timp ce facea sex

Post by Dan CHIRIAC »

Nici eu nu vad care e marea problema. S-a filmat sau a fost filmat, cand comitea o fapta sexuala. Asa, si? care e treaba? Daca era viol sau incest...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Pai este persoana publica.Trebuie sa fie un exemplu de moralitate ,cinste si corectitudine ...

:-@ Dooooamne ce scot pe gura ...ie lumea rea domle,ie lume rea...Ca eu as fi refuzat o bucata ca aia ...!!!!!!!!!!! Ptiu ce noroc au unii...

PS : PENTRU SOTIE _: ma refeream la functie mami ..da ce credeai?!!!!!!!!!!!!! [-X
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Habar nu aveti, mai baieti! Problema cea mai mare este ca NU este homosexual! :-j Uitati-va la câti politicieni în Europa asta sunt homosexuali si ajung cât mai sus. Sa va dau exemple scârboase din Germania? Primarul Berlinului (Klaus Wowereit), seful partidului liberal (Guido Westerwelle), seful partidului crestin democrat din Hamburg si as putea sa continui lista, si cu vecini, din Franta, Italia, mai ales Olanda, etc. Pe astia îi pupa în cur de numa numa. Dar daca esti normal si faci un pas într-o parte, e vai de capul tau. La fel au încercat sa-l dea jos si pe Max Mosley, pentru ca a avut sex SM. Dar ce, nu are voie sa se f.... cu alta muiere cum vrea? Doar nu e Popa!

razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

Din pacate astia is jurnalistii romaniei ce treaba are omu de rand cand un politician face sex treaba lui ce face in timpu liber ,doar e si el om parerea mea
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
ARO244
Junior
Junior

Post by ARO244 »

Mare porcarie asta cu asa zisa moralitate!! Ce face omu in pat, in baie, e treaba lui!Daca se dovedeste ca prin intermediul tipei respective omul a divulgat secrete inteleg de ce l-au rechemat de la post, dar asa e mare l_ba!!! :o :o

Post Reply