Romani de bun gust
- George
- Administrator

Romani de bun gust
ARO CLUB ROMANIA
-
vstef_is
- Membru legendar

Re: Romani de bun gust
Draguta Spartana...
Totusi mi se pare puuuutin ironic faptul ca e "Romani de bun gust", si nu pot sa nu opserv...
Bullbar de 24x (care nu stiu daca da foarte bine, in gustu meu), benzisoare de crom pe spoilere fata spate, pe masca fata, si nelipsitul abtipild "Racing" peste capacu' de la rezervor. Plus "grila de aerisire" tip Maserati pe portiere...
Ce carcotas pot fi....
Totusi mi se pare puuuutin ironic faptul ca e "Romani de bun gust", si nu pot sa nu opserv...
Bullbar de 24x (care nu stiu daca da foarte bine, in gustu meu), benzisoare de crom pe spoilere fata spate, pe masca fata, si nelipsitul abtipild "Racing" peste capacu' de la rezervor. Plus "grila de aerisire" tip Maserati pe portiere...
- George
- Administrator

titlul articolului nu l-am dat eu, ci autorul...care nu e neaparat unu' foarte familiarizat cu cultura auto, si a scris si el ce l-a taiat capu'. ideea era ca se scrie de aro, de bine. gusturile asupra "tuningului" nu le aveam in vedere...ci ideea de aparitie a lui Aro, in presa.
ARO CLUB ROMANIA
-
vstef_is
- Membru legendar

Absolut... Si eu ma bucur ca se mai scrie de bine, si ma bucur si pentru domnii de varsta a 2.5-a care se plimba cu ARO...
- mleo
- Membru

daca nu ma insel si recunosc personajul , este vorba despre prietenul Cornel Trica, din Bucuresti, mare admirator a masinii mele de rally raid, el fiind acu cativa ani campion national la clasa moto....
Mi-a tot spus ca vrea un Aro sa se dea prin oras fara prelata, sa-i bata vantul in plete (cei care ati vazut reportajul despre transcarpatic 2009, l-ati recunoscut, a facut finalul)...
Masina e achizitionata de curand, probabil brizz-brizzurile de pe ea asa au fost. Sant absolut convins ca vine cu ea in stare originala iarna asta.
Ii voi face o invitatie aici pe forum.
Mi-a tot spus ca vrea un Aro sa se dea prin oras fara prelata, sa-i bata vantul in plete (cei care ati vazut reportajul despre transcarpatic 2009, l-ati recunoscut, a facut finalul)...
Masina e achizitionata de curand, probabil brizz-brizzurile de pe ea asa au fost. Sant absolut convins ca vine cu ea in stare originala iarna asta.
Ii voi face o invitatie aici pe forum.