ARE CINEVA
Moderators: mariusjaz, socratee
- Victor
- Membru de elita

ARE CINEVA
Are cineva poze mai detaliate cu o punte spate care vireaza montata pe o masina? ma intereseaza pentru modificarea unui ARO.
Nu Fura! Guvernul Uraste Competitia.
- N Alin
- Membru

Re: ARE CINEVA
Pe Aro e greu de montat axa viratoare pe spate, scriu asta fiindca sasiul este lat,chiar dac vei gasi o axa cu ecartamentul mai mare e greu de montat arcurile cu foi sub sasiu. Acu' ca ai aruncat bomba sa mai dau si eu una.. ingusteaza sasiul,si in loc de arcurile lamelare monteaza elicoidale ... Bubuie rau..?
- psycho
- Incepator

dar in loc de punte, de ce nu suspensie independenta?
Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!
Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia.
Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia.
- gorishor
- Administrator

Sau ca buggyul lui Adi Herisanu. doua jumatati de sasiu de Aro 10- partea din fata, lipite ...fund in fund.
Rezulta suspensie independenta pe toate picioarele si cu putina hidraulica si directie pe spate.
Rezulta suspensie independenta pe toate picioarele si cu putina hidraulica si directie pe spate.
Gore
YO3IGR
B 244 ARO
YO3IGR
B 244 ARO
- psycho
- Incepator

Uite exemplu de om intelept aici 
Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!
- Victor
- Membru de elita

Asta am zis sa fac si eu sa sudez doua parti de fata si sa am independenta si pe spate dar mi se pare mai zdravana o punte rigida dar care sa si vireze. ajuta mai bine In padure. a doua problema la jumatati este ca dace pun tot grup de fata si pe spate nu rezista carcasa de aluminiu.
Nu Fura! Guvernul Uraste Competitia.