Cate tone am tractat cu ARO [brasov]

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
COSTYN
Junior
Junior

Cate tone am tractat cu ARO [brasov]

Post by COSTYN »

salut. am in parcul meu 'ARO' si un 320,care a fost pus la multe incercari privind greutatea.
cand am cumparat-o am facut motorul nou,tot setul. apoi am inceput sa-l pun la treaba :
caram cereale de la Timisoara uneori si de doua ori pe saptamana,cu remorca medra in atelaj. cel mai putin am incarcat 5500 kg iar cel mai mult 6000 kg. traseul era pe Plugova,domasnea etc.tin sa mentionez ca brasovul a rezistat asa 4 ani,cu schimb ulei doar si antigel si termostat iarna-vara. defectiunea a venit intr-un final cand ,cu 5500 kg am trecut o panta exagerat de mare[lazu dj],si dupa un kilometru mi s-a rupt vibrochenul.acestea fiind spuse,consider ca d 127 reprezinta ARO si e singurul motor care poate supune ARO la toate provocarile. \:D/

Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Re: Cate tone am tractat cu ARO [brasov]

Post by Dan CHIRIAC »

Nu prea cred ca pataniile tale au mare legatura cu istoria automobilelor fabricate in Romania...
L-am mutat.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

acelea 5500 - 6000 Kg erau distribuite in bena + remorca?

eu o singura data am "exagerat" fata de cat scrie in carte, am tractat cam 15 Km remorca colegului de pastoral plina cu stupi si care estimez ca avea cam 4000 Kg numai incarcatura. Nu au fost diferente notabile intre a tracta 4000 kg si cam maxim 2000 cat tractez in mod curent.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
COSTYN
Junior
Junior

Post by COSTYN »

pe remorca si camioneta

N Alin
Membru
Membru

Post by N Alin »

Nu contest ca Brasovul nu duce ,sau nu trage,dar tre sa te mai gindesti si la problema opririlor, si nu orcum musai sa fie sigure... nu e bine sa exploatezi masina in halul ala..zic asta din experienta fiindca asfel se adevereste voba aia.... "ce cistigi la pod nu iti ajunge sa dai la pluta"
S-a intimplat ca in urma cu citva ani sa fiu pus in situatia de a tracta un peridoc cu busteni... era absolut necesar sa tractez acea masina, ma rog asa a fost atunci, daca ar fi sa repet acea nebunie chiar sa-mi dai brinza de iepure, sau orice alceva nu as mai face-o....
in fine masina goala avea cam in jurul a 8 tone, mai avea busteni conform cubajului in jur de 12 tone... faceti si voi totalul .... in fine am plecat de pe loc asfalt, drum drept...peridocul fiind luat la stanga... am tras de el in jur de 1 km fara probleme...Problemele au aparut cind am incercat sa opresc...camionul nu avea frine deloc, defectiune care l-a imobilizat era la motor si asa fara compresor, fara aer a trebuit sa-l opresc eu, desi nu cred ca am avut mai mult de 15 km la ora vezi drifturi si vezi figuri de derapaje si dansuri pe asfalt...abia l-am oprit....cred ca va imaginati si voi ca un derapaj pe vre-o 300 de metrii nu e usor de controlat...am avut noroc ca nu am avut nici un obstacol in fata,si drumul era in plan orizontal, drept, daca era sa mai fie si la vale cred ca ma C_c_ m pe mine si trecind prin experienta asta, nu recomand nimanui asfel de experiente!!
Am uitat sa precizez ca am tras cu M ul care avea motor D115,de leut, la tras nu am dat mai mult de a 2-a iar la frinare erau toate rotile tiris...
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Dar poze cu ARO asa încarcat nu ai facut?
Fane
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Fane »

Tu ai vrut sa pui pe camioneta si pe remorca cat pe un saviem :o
Aro 243
COSTYN
Junior
Junior

Post by COSTYN »

pai la ora aia, cu cat puneam mai mult, cu atat mai multi bani.... poze nu am. o sa fac in schimb poze azi la aro-ul meu 246 tdx 28,2002.aprilie.Acum am brasov pe ea caci tdx-ul doar ce i-am bagat setul.sper sa va placa :D [cu ea nu tractez greutate,am luat-o de la o manastire si miroase a NOU] :)>-
Mircea Ardelean
Membru de elita
Membru de elita

Post by Mircea Ardelean »

[cu ea nu tractez greutate,am luat-o de la o manastire si miroase a NOU] :)>-[/quote]
Ne faci invidiosi...sa miroase a nou, asta e visul!
George
Administrator
Administrator

Post by George »

sigur nu confunzi mirosul de plastic cu ala de tamaie?! ;D
ARO CLUB ROMANIA
COSTYN
Junior
Junior

Post by COSTYN »

;D ;D pai saracele maicute nu au avut timp sa lase mirosul de tamaie i ea ca s-a defectat tdx-ul prea repede \:D/ La manastire a fost donata de MAI bucuresti.
motosebi
Incepator
Incepator

Post by motosebi »

Salut cca 4t de tzigle am carat si eu cu al meu si nu l-a deranjat foarte tare dar am mers incet cu 1si a-2-a desi am parcurs 40km Tin sa precizez ca am un motor mic de 2,2td Izuzu slabut rau fata de Brasov dar in rest utilaju e tapan si duce
morsanu
Incepator
Incepator

Post by morsanu »

Faptul ca te lauzi ca ai pus atatea tone pe masina ta ,nu denota decat xxxxxxxxxx .Si mai afirmi si foarte mirat ca ti-ai rupt arborele.Intreaba tu,cati din cei care au masini straine (jeep-uri) fac asemenea fapte de eroism ca ale tale . Si atunci ne mai miram ca masinile noastre nu rezista cat un straina. Cum sa reziste fratilor cu asemenea killeri de ARO?
Editat de gorishor
Un limbaj decent, te rog !
morsanu
Incepator
Incepator

Post by morsanu »

Ma uit imediat in dictionar sa vad daca cuvantul inconstienta ,este un cuvant indecent ! Nu prea cred !In fine ,taie cine are cutitul!
gorishor
Administrator
Administrator

Post by gorishor »

Topicul este despre cate tone ai tractat cu Aro. Orice altceva se considera offtopic. Inclusiv parerea ta despre cum ii functioneaza creierul celui care trage "n" tone. Si pentru ca te referi la un alt membru al forumului, eu o consider jignire.
Gore
YO3IGR
B 244 ARO

Post Reply