1 mai muncitoresc - campulung?
Moderator: costy84
- George
- Administrator

1 mai muncitoresc - campulung?
facem ceva? aveti masinile gata? ne bagam la una mica, de o zi?
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

Re: 1 mai muncitoresc - campulung?
spanac .... w/e asta eu nu pot
va doresc distractie placuta
va doresc distractie placuta
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- icXu
- Membru de elita

Cam din scurt... ma bagam dar am facut deja planuri. Distractie placuta!
- COSMIN D
- Membru de elita

Eu am cutia in tot garajul
- axxel4you
- Membru legendar

Eu voi fi in zona sa-mi ridic agregatul de la reuzinare
.
- George
- Administrator

aloo...razvanb, te-ai dat la fund?! sau pleci la mare? 
ARO CLUB ROMANIA
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Aaaa!... ia sa vedem... Vineri si Sambata am fost la Craiova / Bailesti,... Luni, Marti am fost la Brasov,... hmmmm, cred ca abia asteapta Daniela, nevasta-mea, sa auda ca as vrea sa plec din nou...
He, he, uitasem sa precizez: Marti, pe 4, plec la Timisoara...
He, he, uitasem sa precizez: Marti, pe 4, plec la Timisoara...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- baciudibaciu
- Membru legendar

Nu stiu nici eu ce sa zic !
Am un program dar nu pre sunt multumit de el . Pe alta parte ,asi vrea sa merg dar nu am ITPul valabil si nici asigurare . dar mai stam astazi umpic de vorbe si ...
Am un program dar nu pre sunt multumit de el . Pe alta parte ,asi vrea sa merg dar nu am ITPul valabil si nici asigurare . dar mai stam astazi umpic de vorbe si ...
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- George
- Administrator

vine si PR-ul clubului...pentru cine e interesat de cunostinta. vrem sa-i aratam ce stie ARO, ca sa scrie cu mai multa convingere de acum incolo. nu ca n-ar fi facut-o, dar scria ce ii transmiteam eu...acu poate scrie chestii traite, si am zis sa-i oferim aceasta posibilitate.
deci...intalnirea se tine. cine vrea sa vina, e asteptam cu placere sa ni se alature. programul e doar de o zi. plecarea si intoarcerea tot sambata.
deci...intalnirea se tine. cine vrea sa vina, e asteptam cu placere sa ni se alature. programul e doar de o zi. plecarea si intoarcerea tot sambata.
ARO CLUB ROMANIA
- George
- Administrator

deci nu v-am convins...nu-i nimic. plecam oricum.
daca se mai lipeste cineva pe ultima suta, la 7.30 la iesirea din buc pe autostrada spre pitesti, e binevenit.
daca nu...poate punem poze la intoarcere.
daca se mai lipeste cineva pe ultima suta, la 7.30 la iesirea din buc pe autostrada spre pitesti, e binevenit.
daca nu...poate punem poze la intoarcere.
ARO CLUB ROMANIA
- RazvanB
- Membru

I-mi pare rau dar am avut multa treaba in ultimele doua saptamani la camioneta din dotare si nu am mai intrat p net dar oricum nu puteam merge deoarece tractorasul meu a pierdut tot uleiul si treba refacut astept poze si ma ofticcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccGeorge wrote:aloo...razvanb, te-ai dat la fund?! sau pleci la mare?
- ydaniel
- Membru legendar

poze/povesti? 
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Nu se inghesuie nimeni cu povesti, asa ca am sa va povestesc ce am facut eu in acest we.
Deci: cumparat - transportat - montat una bucata dulap de haine, demontat - relocat - montat biblioteca (cu tot cu continut, evident), pat de doua persoane, noptiere, comode, canapea (toate impreuna cu hangaralele aferente), curatenie, etc. De unul singur. Cam 14 - 16 ore pe zi. Ce bine ca s-a facut Luni, sa merg la slujba!
Rezultatul: camera viitorului membru al familiei este goala, curata si asteapta sa fie mobilata corespunzator.
Deci: cumparat - transportat - montat una bucata dulap de haine, demontat - relocat - montat biblioteca (cu tot cu continut, evident), pat de doua persoane, noptiere, comode, canapea (toate impreuna cu hangaralele aferente), curatenie, etc. De unul singur. Cam 14 - 16 ore pe zi. Ce bine ca s-a facut Luni, sa merg la slujba!
Rezultatul: camera viitorului membru al familiei este goala, curata si asteapta sa fie mobilata corespunzator.
ARO 244, an 1997, motor L25
- axxel4you
- Membru legendar

Comentariile vor veni dupa ce vom reusi sa uploadam toate pozele.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- George
- Administrator

n-am prea avut povestitori printre noi, ajtea cu cont pe forum, dar incercam sa revenim cu detalii mai pe dupa masa.
pe scurt, ne-am intalnit, am bagat ulei in cutie si grupuri la o masina, am plecat la cumparaturi si apoi pe munte. am facut gratar meserias pe culme, am baut multa bere...fara alcool, ca eram la volan...a baut bere pana si Adi...si avem poze pe tema asta... apoi am plecat mai departe. nu prea departe, ca ne-am intepenit in zapata pana la genunchi...asa ca am facut cale intoarsa la un moment dat. revenirea a fost pe intuneric... undeva la 23.00 am plecat din c-lung spre bucuresti. poze...cand ne ajuta tehnologia.
pe scurt, ne-am intalnit, am bagat ulei in cutie si grupuri la o masina, am plecat la cumparaturi si apoi pe munte. am facut gratar meserias pe culme, am baut multa bere...fara alcool, ca eram la volan...a baut bere pana si Adi...si avem poze pe tema asta... apoi am plecat mai departe. nu prea departe, ca ne-am intepenit in zapata pana la genunchi...asa ca am facut cale intoarsa la un moment dat. revenirea a fost pe intuneric... undeva la 23.00 am plecat din c-lung spre bucuresti. poze...cand ne ajuta tehnologia.
ARO CLUB ROMANIA