Satic - Garofita Pietrei Craiului - Marele Grohotis

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
George
Administrator
Administrator

Satic - Garofita Pietrei Craiului - Marele Grohotis

Post by George »

din pacate n-am reusit sa urc prea sus. din motive tehnice si apoi si din lipsa de participanti,nu m-am aventurat. am fost chiar singur,si in masina.
traseul nu este lung,chiar lejer in prima parte(pana la cabana Garofita Pietrei),dar este spectaculos.
invit pe cine are sange in veioza si vrea sa rupa masina. mai ales pe Florin75 care a zis ca pana la Transalpina n-a vazut mare offroad.  :P  dealtfel,si la myke m-am gandit pe drum.  8-X
cu mentiunea ca pozele sunt facute in graba,tot de mine(io am centrat,io am dat cu capu'),si ca senzatiile din masina nu prea se regasesc in ele,va invit sa va delectati cu peisagiu'.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ARO CLUB ROMANIA

George
Administrator
Administrator

Raspuns: Satic - Garofita Pietrei Craiului - Marele Grohotis

Post by George »

secvente de pe drum,pana la cabana Garofita Pietrei Craiului. care,desi e administrata de "Romania Pitoreasca",numai pitoresc nu prea arata... se vede ca e de pe vremurile celelalte.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ARO CLUB ROMANIA
George
Administrator
Administrator

Post by George »

incepe distractia
ARO CLUB ROMANIA
George
Administrator
Administrator

Post by George »

dupa momente in care ma gandeam ce dracu caut eu singur pe aici,ca daca raman intzepenit nici ursu' nu ma gaseste...apare o poienitza,pe partea stanga "a drumului". in acel moment nu ezit si fac o parcare cu fatza,de mare frumusetze. dupa ce cobor din masina,constat ca tremuram de incordare,si ma dureau mainile,da' nu intelegeam ce am. stau si ma "hodin" si cumpat daca sa mai urc,sau nu.asta in timp ce se racea ambreiajul din care iesise ceva fum mai devreme. cand ma decid,ma urc in masina si dau sa intorc. stupoare: zici ca se intepenise volanul. sar din masina,deschid capota...si ma mai gandesc odata. revin asupra deciziei de a mai urca,si inteleg si de ce ma dureau mainile. (se poate vedea in poza 2 de ce... ;D )
asa ca ma decid sa cobor. hai,ca la vale e usor...zic io
ARO CLUB ROMANIA

George
Administrator
Administrator

Post by George »

la vale merge singura...unde vrea ea.  :-"
ARO CLUB ROMANIA
George
Administrator
Administrator

Post by George »

dupa ce mai arunc o privire sa ma conving ca toate sunt la locul lor,mai bagam un viraj doo si respiram usurati. io si masina,bineinteles. se vede cabana in zare,ceea ce inseamna ca se termina bolovanishu'
ARO CLUB ROMANIA
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Superb traseul! Data viitoare nu o sa fii singur ;)
kato
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by kato »

super fain !

he..he... ai avut ceva adrenalina ;D

dar nu iti fa probleme nu esti siguru bolnav care pleaca singur prin pustietati !! 8)
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Re: Satic - Garofita Pietrei Craiului - Marele Grohotis

Post by florin75 »

Keo wrote: invit pe cine are sange in veioza si vrea sa rupa masina. mai ales pe Florin75 care a zis ca pana la Transalpina n-a vazut mare offroad.  :P 
Pt conformitate, nu am afirmat niciodata asa ceva! Cel mai solicitant traseu de off-road (in adevaratul sens al cuvantului, adica in marea majoritate in afara drumului) l-am facut cu Mihai pe Cindrel! Transalpina imi place foarte mult pt spectaculozitate, au fost ani in care am fost si de doua ori acolo, dar este accesibil oricarei masini, am vazut SN, Ford focus, microbuze, Dacii, etc.
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Dragut!
Inteleg ca servo a cedat psihic?
O fi fost de la aerul de munte!
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
George
Administrator
Administrator

Post by George »

Dan CHIRIAC wrote: Dragut!
Inteleg ca servo a cedat psihic?
O fi fost de la aerul de munte!
nu de la aer,ci de la bolovani si turatii in motoare... :)

@Florin75 la cindrel ala ma refeream,da' am uitat. am facut legatura cu excursia ta pe transalpina si atat. la solocitari ma refeream...sa vezi solicitari in bolovanis,pe unde curge apa si tre sa urci nejte cateva sute de metri...destule...
ARO CLUB ROMANIA
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Superba zone nea keo...incetul cu incetul ajung la concluzia ca esti la fel sau mai nebun ca mine  ;)) :-" :-"
Oricum...trecera aia cu vaioaga intre roti eu nu m-as fi bagat mai ales ca in dreapta era pamint si panta parea usor inclinata spre stinga deci riscul de alunecare era mare...mai ales la ce slicuri am sigurat derapam si ajungeam in sant.
Acuma de cind am ridicat-o de fata mai dau din cind in cind cu grupul spate de cite ceva.....trebuie trecut neaparat pe 15`.Si pina acuma unde mergeam pe 4x4 ca mai derapa...acuma merg numai cu spatele....am mai desumflat cauciucurile si asta face minuni  :>-

Iesirea trebuie sa fi fost superba....
Apropo...unde naiba e garofita asta...ca m-ar tenta
Image
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Lasa ca am urcat eu pe undeva si am alunecat intr-un sant de doua ori cat ala si tot dand sa ies sa aplecat masina de era sa se rastoarne noroc ca au tinut-o doi prieteni. Pana la urma am iesit dar datorita M/T-urilor. Acum astept sa iau prelata sa pot sa ma mai aventurez pe munti. Planul urmator e sa urc de la Gura-Diham la Diham  pe poteca de picior. Si Omu e in plan dar nu stiu daca mai reusesc anul asta. 
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

georgenis wrote: Lasa ca am urcat eu pe undeva si am alunecat intr-un sant de doua ori cat ala si tot dand sa ies sa aplecat masina de era sa se rastoarne noroc ca au tinut-o doi prieteni. Pana la urma am iesit dar datorita M/T-urilor. Acum astept sa iau prelata sa pot sa ma mai aventurez pe munti. Planul urmator e sa urc de la Gura-Diham la Diham  pe poteca de picior. Si Omu e in plan dar nu stiu daca mai reusesc anul asta. 
pai si io ce ziceam....de bagat...am bagat-o si eu prin santuri de am ramas cu 2 roti (stinga fata si dreapta spate) in aer...nasolia e ca nu mai iasa decit cu balans serios  (bune suduri am facut la roll-bar \:/ \:/) - sa mai atinga un cauciuc sa-i de un avint - sau cu busteni bagati sub roti cu masina ridicata pe cric....m-am tot uitat astazi dupa caucioace....cred ca ma bag si eu si la niste D673-uri...pare cea mai buna alegere...de n-a crapat la @georgenis no crapa la mine...

P.S. nea keo cu jentile alea cum rezolvam pina la urma?
Image
George
Administrator
Administrator

Post by George »

myke wrote: P.S. nea keo cu jentile alea cum rezolvam pina la urma?
pai...gandeste-te. io ti-am zis conditiile. :)
garofitza este in masivul Piatra Craiului,zona dinspre judetul Arges. de sud,parca... cauta si matale harti pe net,cu Piatra Craiului si te lamuresti
si apropos de vaioaga aia...fara gume n-ai ce cauta pe coclau...parerea mea. mai mult te chinui,decat sa te distrezi. am ales sa merg pe acolo,pentru ca pe langa era drumul destul de inclinat si tocmai sa nu ma arunce in ea,am preferat sa o "incalec". oricum,aia a fost partea usoara a drumului...
ARO CLUB ROMANIA

Post Reply