cauciucuri
Moderators: mariusjaz, socratee
-
ionutzzz123
- Membru de elita

cauciucuri
sper ca am postat bine;am gasit aceste jante cu cauciucuri pentru aro 24x la cineva,si habar nu am ce marime pot fi,imi poate spune cineva ce marime sunt?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- razvy
- Membru legendar

Re: cauciucuri
99% sunt 6.50 r16
-
ionutzzz123
- Membru de elita

in inch?nu?
- ydaniel
- Membru legendar

Danubiana 6,50-16.
-
ionutzzz123
- Membru de elita

am reusit sa intru in posesia gumelor cu tot cu jante de mai sus, si avand in vedere ca posesorul le-a dat pe o nimica toata, m-am gandit sa schimb doua din gume, deoarece nu mai au nimic pe ele, intrebare mea ar fi ce parere aveti de profilul acesta de la petlas pentru zapada si poate si ceva noroi,face fata?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- gorishor
- Administrator

Cred ca sunt bune pentru asfalt... si poate asa, prin padure putin.
Pentru zapada mi se par prea netede. Nu au nici macar zimti, sa se agate zapada. Pentru noroi "serios" sunt prea apropiate crampoanele si se incarca. Le-as considera un fel de AT. Adica sunt bune peste tot, dar nu exceleaza pe nici o suprafata.
Pentru zapada mi se par prea netede. Nu au nici macar zimti, sa se agate zapada. Pentru noroi "serios" sunt prea apropiate crampoanele si se incarca. Le-as considera un fel de AT. Adica sunt bune peste tot, dar nu exceleaza pe nici o suprafata.
Gore
YO3IGR
B 244 ARO
YO3IGR
B 244 ARO
-
ionutzzz123
- Membru de elita

le folosesc la vanatoare in mare parte deci putin asfalt,noroi cat de cat,mai multa zapada,stiu ca astea subtiri merg pe zapada mai bine,altceva mai bun in raport calitate pret nu am gasit,poate ceva propuneri.dar tot dastea subtiri 6.5 r 16
- gortu
- Membru de elita

Mai bine pui niste tractoare 650 R16 cum erau pe timpuri alea de la danubiana.
-
ionutzzz123
- Membru de elita

m-am gandit, dar nu sunt sigur daca sa incerc, momentan mai astept.
- teodor
- Membru

Petlas-uri am avut eu pe masina si pot sa-ti spun ca nu au nicio legatura cu offroad-ul!
La primul noroi cat de mic s-au umplut crampoanele si nu descarca absolut deloc, dar sunt bune pe asfalt, zgomot mic, consum mic, frane slabe (inguste cauciucurile).
La primul noroi cat de mic s-au umplut crampoanele si nu descarca absolut deloc, dar sunt bune pe asfalt, zgomot mic, consum mic, frane slabe (inguste cauciucurile).