Adica tu vrei sa schimbi ARO 10 cu o masina pentru coafeze!!!!!!!...(imi pare rau dar in Anglia asa sunt numite,si se pare ca si prin alte parti)ADY67 wrote: Ma scuzati ca nu am fost bine inteles .eu am vrut sa vad daca as fi putut schimba aro 10
nu m-am gindit la nici un fel de marca de masina .as fi schimbat aro 10 doar cu o masina de teren poate un samurai
Aro10 sau samurai ?!
Moderator: costy84
-
SERGHEI
- Banat

Aro10 sau samurai ?!
- florin75
- Membru de elita

Re
Ambele masini sunt mai bune decat A10! Dar in feluri diferite: Vitara e mult mai buna, mai fiabila si mai confortabila decat A10 pe sosea, iar Samuraiul face o treaba mult mai buna si este mai fiabil pe teren. In plus Samuraiul dispune de o intreaga industrie care produce piese si accesorii pentru el. Desigur toate astea vin la alte preturi decat piesele de A10 si la noi nu se gasesc la toate vulcanizarile.
Cat despre mistouri... Le iau zilnic cu A10, incepand din fata blocului de la vecinii compatimitori, de la prieteni, de la clienti, de la parinti, de la partenerii de trafic, de la... Ma consolez ca nu e vina masinii, ca e vorba de zecile de ani de frustrare ale romanilor, de mentalitatea de scroafa urcata in copac, imi zic ca ce stiu ei, ca io ma distrez foarte bine cu masina asta! Desi uneori ma intreb si io daca nu ma amagesc singur.
Cat despre mistouri... Le iau zilnic cu A10, incepand din fata blocului de la vecinii compatimitori, de la prieteni, de la clienti, de la parinti, de la partenerii de trafic, de la... Ma consolez ca nu e vina masinii, ca e vorba de zecile de ani de frustrare ale romanilor, de mentalitatea de scroafa urcata in copac, imi zic ca ce stiu ei, ca io ma distrez foarte bine cu masina asta! Desi uneori ma intreb si io daca nu ma amagesc singur.
- cristi-devildnb
- Membru de elita

Re
le iubim pt ca sunt frumoase si pt ca pot mai mult decat par sau au fost facute sa fieflorin75 wrote: Ambele masini sunt mai bune decat A10! Dar in feluri diferite: Vitara e mult mai buna, mai fiabila si mai confortabila decat A10 pe sosea, iar Samuraiul face o treaba mult mai buna si este mai fiabil pe teren. In plus Samuraiul dispune de o intreaga industrie care produce piese si accesorii pentru el. Desigur toate astea vin la alte preturi decat piesele de A10 si la noi nu se gasesc la toate vulcanizarile.
despre comfort, cred ca se pote face ceva, mai putin directia, insa cu un interior bine lucrat si amortizoare super soft creste mult comfortul (mergeam cu dacia cu 70 pe drumuri pietuite sau pe drumuri cu pamant si pline de gropi si nu simteam nimic, efect de citoen bx, si nici masina nu troscanea ca draq)
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
-
SERGHEI
- Banat

Re
Bag sama ca tu tii cu lupu!!!!!florin75 wrote: Ambele masini sunt mai bune decat A10! Dar in feluri diferite: Vitara e mult mai buna, mai fiabila si mai confortabila decat A10 pe sosea, iar Samuraiul face o treaba mult mai buna si este mai fiabil pe teren. In plus Samuraiul dispune de o intreaga industrie care produce piese si accesorii pentru el. Desigur toate astea vin la alte preturi decat piesele de A10 si la noi nu se gasesc la toate vulcanizarile.
Stii cum este ,cum isi i-a romanul o masina occidentala nu-i mai ajungi la nas.Lasa-i sa vorbeasca si sa se simta superiori.Calitatea unui om nu este data de masina din parcare ci de ce are in cap.Si la mine este la fel ,cand spun ca am dat 240 mil pe ARO 244 se uita la mine ca in reclama cu ,,creditul pentru orice"..Da-i in ...ma-sa.Au masini de 20 mii de euro si isi cumpara cauciucuri second-hand.Isi i-au telefoane fitza in rate si pleaca in concediu pe credit..Pe urma tot anul stau in trening si mananca iaurt..
Si tu ADY67.....ca imi vin toti dracii aia mari...CINE CREZI CA VA SCHIMBA UN VITARA SAU UN SAMURAI CU UN ARO 10????? Chiar si cu diferenta debani si tot nu vei gasi un tampit sa faca asta,ca nici eu cat de mult iubesc aro nu as face-o.Gata...ma duc la o bere sa-mi ,,calmez nervii".
Last edited by SERGHEI on 17 Oct 2007, 14:22, edited 1 time in total.
- tarzy
- Membru legendar

Re
auzi bre .... matale-i stii pe colegi mei de munca?SERGHEI wrote: ...........Da-i in ...ma-sa.Au masini de 20 mii de euro si isi cumpara cauciucuri second-hand.Isi i-au telefoane fitza in rate si pleaca in concediu pe credit..Pe urma tot anul stau in trening si mananca iaurt..
......
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- cristi-devildnb
- Membru de elita

Re
nu ii stim toti?tarzy wrote:auzi bre .... matale-i stii pe colegi mei de munca?SERGHEI wrote: ...........Da-i in ...ma-sa.Au masini de 20 mii de euro si isi cumpara cauciucuri second-hand.Isi i-au telefoane fitza in rate si pleaca in concediu pe credit..Pe urma tot anul stau in trening si mananca iaurt..
......
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
-
SERGHEI
- Banat

Re
Pai asa este..sunt peste tot.Ii inteleg pe cei cu masini de teren care i-au gume second pentru simpul fapt ca au saptamana si guma rupta pe coclauri,ii inteleg pe cei care nu au posibilitati (nici de masini adevarate si nici de gume noi)..dar nu-i voi intelege pe cei care isi iau masina de 30K in leasing si pun gume resapate de sub pod de la Fundeni.Si eu mi-am luat gume second,doar nu eram tampit sa dau pe cauciucuri noi cat am dat pe masina.
- kato
- Membru Devotat

Re
SERGHEI ...tot respectul !!!! subscriu cele spuse de tineSERGHEI wrote:Bag sama ca tu tii cu lupu!!!!!florin75 wrote: Ambele masini sunt mai bune decat A10! Dar in feluri diferite: Vitara e mult mai buna, mai fiabila si mai confortabila decat A10 pe sosea, iar Samuraiul face o treaba mult mai buna si este mai fiabil pe teren. In plus Samuraiul dispune de o intreaga industrie care produce piese si accesorii pentru el. Desigur toate astea vin la alte preturi decat piesele de A10 si la noi nu se gasesc la toate vulcanizarile.
Stii cum este ,cum isi i-a romanul o masina occidentala nu-i mai ajungi la nas.Lasa-i sa vorbeasca si sa se simta superiori.Calitatea unui om nu este data de masina din parcare ci de ce are in cap.Si la mine este la fel ,cand spun ca am dat 240 mil pe ARO 244 se uita la mine ca in reclama cu ,,creditul pentru orice"..Da-i in ...ma-sa.Au masini de 20 mii de euro si isi cumpara cauciucuri second-hand.Isi i-au telefoane fitza in rate si pleaca in concediu pe credit..Pe urma tot anul stau in trening si mananca iaurt..
Si tu ADY67.....ca imi vin toti dracii aia mari...CINE CREZI CA VA SCHIMBA UN VITARA SAU UN SAMURAI CU UN ARO 10????? Chiar si cu diferenta debani si tot nu vei gasi un tampit sa faca asta,ca nici eu cat de mult iubesc aro nu as face-o.Gata...ma duc la o bere sa-mi ,,calmez nervii".
kato
- Werner
- Aro Club Romania

Re
Acuma daca tot am ajuns la capitolul asta, sa va povestesc ce am patit la Sighisoara. Stau in centrul orasului de vorba cu un cunoscut, langa ARO 244. Trec cativa indivizi si zice unul: "Iti dai tu seama cat e asta de prapadit in Germania, de nu-si permite decat un ARO! Eu mai bine ma spanzuram, decat sa vin cu ARO din Germania!"
Poftim, mentalitate!
Poftim, mentalitate!
- hoaska
- Membru

Re
@ady67 - ce alte masini mai vrei la schimb pe 10-le tau (exceptand Suzuki)?
De ironiile prietenilor ma lovesc si eu des, dar le ignor. Seara cand las "capitalista" in parcare si ma urc sa fac o plimbare cu 10-le prin oras, ii vad cum se uita la mine cu mila. Cand l-am cumparat si pe al doilea, cativa mai "milosi" m-au intrebat daca m-am scrantit la cap sau ce m-a palit.
Sincer, prea putin ma intereseaza parerea lor. Pentru mine importante in alegerea unei masini sunt alte criterii, nu emblema de pe grila.
De ironiile prietenilor ma lovesc si eu des, dar le ignor. Seara cand las "capitalista" in parcare si ma urc sa fac o plimbare cu 10-le prin oras, ii vad cum se uita la mine cu mila. Cand l-am cumparat si pe al doilea, cativa mai "milosi" m-au intrebat daca m-am scrantit la cap sau ce m-a palit.
Sincer, prea putin ma intereseaza parerea lor. Pentru mine importante in alegerea unei masini sunt alte criterii, nu emblema de pe grila.
Nimeni nu ramane virgin...viata i-o trage fiecaruia macar odata.
- bigdaddy
- Membru

Re
offtopic:
Frumoasa tara, pacat ca e locuita!!
PS. Cinste si respect exceptiilor!
Tipic pentru Romania!Werner wrote: Acuma daca tot am ajuns la capitolul asta, sa va povestesc ce am patit la Sighisoara. Stau in centrul orasului de vorba cu un cunoscut, langa ARO 244. Trec cativa indivizi si zice unul: "Iti dai tu seama cat e asta de prapadit in Germania, de nu-si permite decat un ARO! Eu mai bine ma spanzuram, decat sa vin cu ARO din Germania!"
Poftim, mentalitate!![]()
PS. Cinste si respect exceptiilor!
"In vin sta intelepciunea, in bere libertatea, in apa sunt bacterii !" Benjamin Franklin 
- George
- Administrator

Re
Werner wrote: Acuma daca tot am ajuns la capitolul asta, sa va povestesc ce am patit la Sighisoara. Stau in centrul orasului de vorba cu un cunoscut, langa ARO 244. Trec cativa indivizi si zice unul: "Iti dai tu seama cat e asta de prapadit in Germania, de nu-si permite decat un ARO! Eu mai bine ma spanzuram, decat sa vin cu ARO din Germania!"
Poftim, mentalitate!![]()
data viitoare sa vii cu teveul,ca precis se va gasi cineva sa-ti dea si bani de motorina sa te'ntorci...
ARO CLUB ROMANIA