IVECO 4x4 MASSIF !!

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
Post Reply
George
Administrator
Administrator

IVECO 4x4 MASSIF !!

Post by George »

ARO CLUB ROMANIA

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: IVECO 4x4 MASSIF !!

Post by tarzy »

imi place

este derivat direct din modelul spaniol Santana PS-10, care la randul sau se bazeaza pe Land Rover Defender

bine ca nu au ajuns la adam si eva
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

daca anglo-americano-germanii (ford/LR) n-au facut masina aia ca G-ul... sunt curios ce calitate v-a asigura Iveco.  ;D
apropos de italieni,are careva poze cu fiatu' ala de la SIAB? gen hummer? aia mi-a placut. avea o structura de camion,sasiu,suspensii... cred ca se putea parasuta,ca avea nejte carlige de ancorare din capota iesite
ARO CLUB ROMANIA
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Aia e luata dupa un Iveco facut pentru armata din anii '90. Are motor Iveco. Cat despre Defender e un cazano-tractor deci nu vad cum Iveco ala ar fi mai bun.

Florin
Membru
Membru

Post by Florin »

Fiat-ul :
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ARO 244,an 1997,motor peugeot XD3TP
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

pai ... daca macaronari aveau asa ceva prin 90 ... eu as spune ca H2-ul e facut dupa Fiat si nu invers

adevarul este insa ca Italieni au cam facu6t la vremea lor ('nainte de razbel) super masini si nici acum nu-s chiar no-body in domeniu.

parerea mea ... este foarte bine ca se preocupa pe domeniu off-road .. nu de alta dar parca prea ar deveni piata plictisitoare numai cu catiova actori ... din care doar defenderul iuropean
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

tarzy wrote: parerea mea ... este foarte bine ca se preocupa pe domeniu off-road .. nu de alta dar parca prea ar deveni piata plictisitoare numai cu catiova actori ... din care doar defenderul iuropean
si G-ul? ai uitat? niva? uaz? honker?  ;D
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

care G .... ala facut numai pe comanda?

honker - habar nu am ce-i aia

iar Uaz-ul & Niva - sunt rusesti .... chiar nu le-as amesteca cu iuropencele

gata ... am vazut .... ceva made in polonia
(Winston Churchill)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

tarzy wrote: care G .... ala facut numai pe comanda?
toate masinile se fac numai "pe comanda",chiar si loganul. productia "pe stoc" s-a cam stins odata cu ARO...
G-ul,chiar daca are o productie mica,asa,ca si volum,dar se fabrica. LR cum se fabrica? e "pe stoc" si te asteapta? ma indoiesc...
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

bag de seama ca azi e ziua contrazicerilor .... bine bre .... te mai dai si rotund ca esti nascut si crescut la poarta Daciei ..... aia fac masini numai pe comanda  :-@ ..... stai o clipa sa ma extrag de pe sub birou .....  %-( gata ..... nu mai pot .... se benocleaza toti colegii la mine

offfffffff ..... greu .....

da ... hai ca ne aberam ... de fapt si-n realitate in iuropa se fac offroadere pe toate drumurile .... hai sa vedem ce se mai poate stii/auzi despre Massif asta
(Winston Churchill)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

tarzy wrote: bag de seama ca azi e ziua contrazicerilor .... bine bre .... te mai dai si rotund ca esti nascut si crescut la poarta Daciei ..... aia fac masini numai pe comanda  :-@ ..... stai o clipa sa ma extrag de pe sub birou ..... 
janeee (ca ai atitudine de jan),masinile care ies pe poarta daciei sunt comandate de cineva! chiar daca nu neaparat de clientul final,macar de un dealer pt stocul propriu! fabricile nu mai finanteaza stocuri,astea cad in sarcina dealerilor,si anume vanzarea. d'aia e fabrica,sa produca si sa-si ia banii,nu sa stea cu marfa in shopron,ca poate vine nea ion cu banii de pe vaca,sa-si cumpere o troaca de masina...
nu conteaza cine comanda,client sau dealer,ci ideea ca este comandata si va fi platita acea masina,indiferent de cat zace in parc sau in showroom!
aici te-am prins pe afara,si oarecum ti-am anticipat reactia...  ;D ;D ;D
ARO CLUB ROMANIA
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Nu stiu pentru ce si-a bagat IVECO nasul, originalul, vorbesc de Santana PS-10 se vinde extrem de prost! Pentru Germania i-a retras omologarea din 2004 deja, ce se vinde aici, se inmatriculeaza o zi in Austria, pe urma face un "import Second Hand"....... Defendre-ul se mai fabrica si in Turcia, deci copii sunt destule.

Despre Fiat, calitatea lor devine tot mai buna, la testul de 100.000 km, Fiat Panda, fabricat in Polonia, a incheiat testul cu cea mai buna nota! Pana si la capitolul coroziune, masina este Top, chair dupa o suta de mii!

@Tarzy: Honker este un 4x4 polonez, asa cum este ARO la Romani, numai ca Honker-ul nu a reusit sa "prinda picior" in alte tari. Se zice ca are o calitate de finisare extrem de proasta. In ultimul timp aveau motorizare Andoria, identic cu ARO. Numele complet este TARPAN HONKER. Jos sunt modele mai vechi, sus este cel actual.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Concurenta pentru ARO devine tot mai puternica! Iata ce a aparut pe Site-ul care prezinta IVECO Massif 4x4:

http://www.massif.iveco.com/?lang=en

Mai ales versiunile Pick-up, amândoua! Dati click pe "Baureihe" si pe fiecare varianta.
Last edited by vstef_is on 09 Mar 2008, 22:05, edited 1 time in total.
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Dar chiar e massif! 3tone pt varianta cu 5 usi  :-?? pai, daca mai vreau sa remorchez ceva imi trebuie permis C+E. Ideea e buna, pentru ca sunt multe firme mari care au nevoie de masini de teren rezistente, vad ca Electrica deja a luat citeva LR Defender. Numai ca ar fi cazul sa se dovedeasca super-fiabila in teren.  Dar in orice caz, 3To, mi se pare cam exagerat...
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

cica prin alte tari limita este de 4250 Kg ... asa ca mai ramane loc de peste 1 tona

eu oricum am rezolvat anul trecut pba asta .... am permis C+E
(Winston Churchill)

Post Reply