Motor V12, 612 CP, Cuplu 1.000 Nm.
Maybach 62 Landaulet
- Werner
- Aro Club Romania

Maybach 62 Landaulet
Astazi au aparut pozele cu o noua versiune Maybach! Deci sa nu mai fie suparat Gigi, poate sa-si cumpere o jucarie noua! 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Werner
- Aro Club Romania

Re: Maybach 62 Landaulet
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Werner
- Aro Club Romania

Tata si Fiul!
- George
- Administrator

fara cuvinte...
e prea rafinata,si are inaintasi "cu sange (prea) albastru" pentru unii ciobani. pacat ca si astea pot fi cumparate cu bani...
e prea rafinata,si are inaintasi "cu sange (prea) albastru" pentru unii ciobani. pacat ca si astea pot fi cumparate cu bani...
ARO CLUB ROMANIA
- Werner
- Aro Club Romania

Da, altfel a rezolvat Bugatti problema. Chiar daca ai banii sa-l cumperi, nu ti-l da! Trebuie sa dovedesti ca ai "muncit" banii pe cale legala, sau ai sange albastru. Daca esti din domeniul "sef al fetelor usoare", sau altfel de "neobogat" nu ai nici o sansa sa devii proprietar Bugatti. Daca vrei sa vinzi Bugatti folosit, nu ai voie sa-l vinzi pe piata libera. Esti obligat sa-l dai inapoi in Casa Bugatti!
- George
- Administrator

daa? ciudat... pai atunci cum si-a cumparat cashuneanu costel un veyron?! tocmai de la onesti,din inima moldovei... doar n-o fi descendent direct al lui stefan cel mare,sa aibe "sange"...
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

Werner wrote: Da, altfel a rezolvat Bugatti problema. Chiar daca ai banii sa-l cumperi, nu ti-l da! Trebuie sa dovedesti ca ai "muncit" banii pe cale legala, sau ai sange albastru. Daca esti din domeniul "sef al fetelor usoare", sau altfel de "neobogat" nu ai nici o sansa sa devii proprietar Bugatti. Daca vrei sa vinzi Bugatti folosit, nu ai voie sa-l vinzi pe piata libera. Esti obligat sa-l dai inapoi in Casa Bugatti!
mda ..... probabil ca AutoVit nu e piata libera
pustiul ala de spunea Keo si-o scos jucaria la mezat ... probabil a considerat ca de bani aia mai bine cumpara acadele
http://www.autovit.ro/html/0/4/9/4/650494.php
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Werner
- Aro Club Romania

- tarzy
- Membru legendar

pai ... daca chiar iti doresti asa sa-ti ajute dumnezeuWerner wrote:Astea erau regulile la Bugatti. Au si fost atacati de UE, ca ar fi discriminatorii! Inseamna ca-mi pot cumpara si eu unul.....
![]()
da .... vezi ca nu a tereminat inca videanu (primar de Bucuresti) camnpania de bordurare ... asa ca daca vii cu el in Bucuresti .... nu prea ai de ce sa-l dai jos de pe platforma
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- amicul
- Membru de elita

Da, in anunt scrie ca are rulaj 2km. A mers cu el mai mult de o gramada.
.
Deci bordurile marca videanu si asfaltarea spun ca degeaba ai masina de 1,500,000E ca nu poti merge cu ea prin Bucuresti.
Deci bordurile marca videanu si asfaltarea spun ca degeaba ai masina de 1,500,000E ca nu poti merge cu ea prin Bucuresti.
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
- George
- Administrator

Werner,astea or fi fost regulile cand Bugatti era Bugatti,nu acuma cand e VW... ajtea din urma or fi bagat marketingu' de la golf in priza,or vrea-o masina populara...deci ai mari sanse sa treci de la beetle( sau cum ii zice) la veyron...ca e aceeasi casa.

tarzy,asta sa fie masina cu pricina?! si ma mir ca incearca sa o vanda in tara. chiar daca are si altcineva bani de ea,nu cred ca o va achizitiona de aici,sa atraga atentia,precum predecesorul.
apropos,ca are tva deductibil,adica e pe firma. sunt curios,daca se intampla in UE faza asta,cum se finalizau controalele garzii financiare...care a fost necesitatea firmei respective de a cumpara asa masina.
tarzy,asta sa fie masina cu pricina?! si ma mir ca incearca sa o vanda in tara. chiar daca are si altcineva bani de ea,nu cred ca o va achizitiona de aici,sa atraga atentia,precum predecesorul.
apropos,ca are tva deductibil,adica e pe firma. sunt curios,daca se intampla in UE faza asta,cum se finalizau controalele garzii financiare...care a fost necesitatea firmei respective de a cumpara asa masina.
ARO CLUB ROMANIA
- Werner
- Aro Club Romania

Ale mele sunt astea cu tabla mai groasa: ARO si TV!