Offroad Rinca
Moderator: costy84
- Ady
- Membru Devotat

Offroad Rinca
Nu a fost o iesire cu Aro, si nici organizata. Am vrut doar sa gasesc un drum mai accidentat sa vad cat de capabila este o masina. Ideea este ca am vrut sa cobor de la Rinca din zona cabanelor prin padure pana jos la riu si am gasit un drum care la un moment dat a devenit prea abrupt si cu pietre si m-am gandit ca poate cobor si nu mai pot sa urc si am renuntat...pentru moment. Pentru moment pentru ca m-a apucat intr-o alta zi, am plecat si singur si am gasit un drum care parea mai bun pana am dat de o portiune de cam 10 m cu pietre. Aici a intervenit o eroare de calcul....m-am gandit ca o sa pot sa trec destul de usor si daca nu merge mai departe drumul pot sa ma intorc....mi-am dat seama pe la jumatate cand am ramas si suspendat putin ca nu o sa pot sa ma mai intorc si m-am rugat sa fie drumul bun sa pot sa ajung jos la riu 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Ady
- Membru Devotat

Re: Offroad Rinca
A mai fost o zona mai grea in afara celei cu pietre in poza de mai sus chiar daca nu se vede bine era un "prag" destul de mare si prapastia cam aproape. Cel din imagine este un localnic care a venit sa vada ce am patit cand am ramas suspendat si mutam la pietre sa bag sub roata dreapta spate pentru ca ramasese in aer si nu mai avea aderenta si mi-a spus ca pe acolo au trecut anultrecut niste straini dar din sens invers celui din care veneam eu, bineinteles cu masini preparate. Aaaa si a spus ca pana acolo a venit si el cu camioneta (un Aro) dar nu s-a incumetat sa treaca peste pietre....adevarul este ca nici eu nu as mai face asta daca as fi singur si fara troliu, ceva. Daca eram cu Aro cred ca treceam mai usor datorita gardei la sol. Oricum masina s-a descurcat bine. Am scapat
Ocolul a fost cam mare la intoarcere. 
Nu am stat sa fac mai ales dupa ce am ramas suspendat nu am mai avut chef de nici o poza....Ar mai fi 2 cu masina dar ....le pastrez pentru mine
Nu am stat sa fac mai ales dupa ce am ramas suspendat nu am mai avut chef de nici o poza....Ar mai fi 2 cu masina dar ....le pastrez pentru mine
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mrs78
- Membru de elita

se vede ca-i dusterul! 
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Interesant.
Eu te-as sfatui, totusi, sa nu te mai duci singur in escapade din astea.
Eu te-as sfatui, totusi, sa nu te mai duci singur in escapade din astea.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011