Ce rugăminte am: am cumpărat două chestii: 1 buc intrerupător lumini şi 1 buc contact. Cine mă poate ajuta cu o schemă, la ambele, pentru că vreau să le pun pe maşină. Aştept sugestii.
Parte elctrică
Moderators: mariusjaz, socratee
- motul
- Membru Devotat

Parte elctrică
În primul rând cer mii de scuze că am postat acest mesaj în altă parte decât ar fi trebuit. Dar acolo unde trebuia să-l postez nu am reuşit, nu găseam iconiţa cu Newtopic.
Ce rugăminte am: am cumpărat două chestii: 1 buc intrerupător lumini şi 1 buc contact. Cine mă poate ajuta cu o schemă, la ambele, pentru că vreau să le pun pe maşină. Aştept sugestii.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ARO= Automobile Romanesti Off-road. Adevarat spus!!!
-
lica_lkw
- Membru de elita

Re: Parte elctrică
Un sfat fara suparare, daca ceri schema unui intrerupator cu doi poli inseamna ca nu ai curentul printre prieteni si ar fi mai bine sa apelezi la un electrician,asta sa nu fii nevoit sa apelezi la breasala colegului Autom. Daca insisti ,intrerupatorul il montezi pur si simplu in locul celui vechi,sunt doua fire si nu are importanta cum le pui la cele doua borne, iar comutatorul ar trebui sa aiba pe spate niste numere(de exemplu 30 31 15) care au o semnificatie,sau mai simplu inseriezi comutatorul cu un bec si afli intrarea si iesirile. Totusi ai grija,mai bine un elecrician decat pompierii!
- gorishor
- Administrator

Offtopic - Am mutat topicul la locul lui.
Ontopic - subscriu la sfatul dat de lica_lkw
Ontopic - subscriu la sfatul dat de lica_lkw
Gore
YO3IGR
B 244 ARO
YO3IGR
B 244 ARO
- gorishor
- Administrator

--------------------------------------------------------------------------------------
Topicul ramane in"motor" pana vom rezolva o problema a zonei"electrica"
--------------------------------------------------------------------------------------
Gore
YO3IGR
B 244 ARO
YO3IGR
B 244 ARO
- motul
- Membru Devotat

Multumesc foarte mult si sarbatori fericite tuturor.
ARO= Automobile Romanesti Off-road. Adevarat spus!!!