Razboi Romaniei

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
Virgiliu
Incepator
Incepator

Razboi Romaniei

Post by Virgiliu »

daca as fi presedintele R.Moldova as declara razboi Romaniei la 8.00 si la 8.30 mas preda!

P.S. tare mam saturat de frontiere si vize!

vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Re: Razboi Romaniei

Post by vstef_is »

Vizele sunt datorita uniunii europene...

Vladimire, vezi ca eu am intentii sa trec granita pe la voi, cred ca pentru mine e mai simplu, poate ne aduna o bere candva...
alcool online
Membru
Membru

Post by alcool online »

bre, daca nu ati vrut sa ne unim in '91...
"Man will be what he was born to be, free and independent!" - JFK
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Ei poate or vrut, dar n-or fi vrut rusii :D

Virgiliu
Incepator
Incepator

Post by Virgiliu »

eu am vrut da cine mo intrebat

printr altele minoritatea Romana constiuie 65%, rusi si ucraineni cite 13% gagauji 170000 mii si altii bulgari, evrei, tigani si altii.
in 91 interese politice si banii au fugarit unirea da nu vointa poporului.

stiti ca in ucraina 1. ucrainei 2.rusi 3. romani si moldoveni da exista o chestie a serviciilor secrete a lor, divizarea pentru statistica a moldovenilor si romanilor pentru securitatea nationala a ucrainei ca sa nu para prea multi! asa ca ginditeva cit suntem noi!
Augustin
Junior
Junior

Post by Augustin »

Fratele nostru...Facem o intelegere...Fi atent la mine.
Declarati voi razboi la 8.00.Pe la 8.10 apare Popey si cheama rezervisti.Pe la 8.20 suntem deja la granita.Acolo voi pregatiti vinul, friptura si poale in brau , iar noi ne oprim dincolo de Tiraspol.Asta ca sa nu ziceti ca nu suntem frati buni si luam inapoi tot ce e al Romaniei.La 10 ne vedem la Chisinau sa ne facem ranga ... ;D ;D ;D
Ce zici ? Merge afacerea?
Virgiliu
Incepator
Incepator

Post by Virgiliu »

100 %
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Ba io zic sa mai asteptati putin, ca io nu vreau sa veniti cu transnistria dupa voi, cu gagautii si cu criminalitatea voastra la mine!
Acum, ca suntem in UE vi s-a facut dor de noi? Pana acum nu ne bagati in seama, noi zbieram mai tare ca suntem frati! Oricum, dupa 200 de ani de alaptare la sanul mamei Rusia nu cred ca mai avem chiar acelasi sange!
Apropo, nu-i asa ca-ti vine mai usor sa vorbesti ruseste?
Cine vrea in UE sa ia un bon si sa se aseze la coada!

PS Nu am nimic personal cu tine Virgiliu, nu ma intelege gresit!
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

florin75 wrote: Ba io zic sa mai asteptati putin, ca io nu vreau sa veniti cu transnistria dupa voi, cu gagautii si cu criminalitatea voastra la mine!
Acum, ca suntem in UE vi s-a facut dor de noi? Pana acum nu ne bagati in seama, noi zbieram mai tare ca suntem frati! Oricum, dupa 200 de ani de alaptare la sanul mamei Rusia nu cred ca mai avem chiar acelasi sange!

Pai tu nu vrei dar ,,noi" vrem ...asa ca majoritatea decide,nu? ;))    Nu va faceti iluzii ca nu renunta baietii asa usor la teritorii.

Hai sa rezolvam problemele din tara noastra si pe urma sa criticam pe altii.

PS-Aseara pe un post TV a fost data in reluare o emisiune cu Dan Iosif (Dumnezeu sa-l ierte ca eu nu pot).Baiatul explica cu lux de amanunte cu ce se ocupa pana la revolutie: smenar,bisnitar,hot,......(a uitat sa spuna ca vindeaq si caini).a facut scoala militara de subofiteri MAN si numea PSL-ul  ,,pusca speciala cu luneta cand ea se numeste ,,pusca semiautomata cu luneta"..a facut 3 ani de puscarie trafic de valuta si metale pretioase,si a ajuns la Cotroceni in dreapta lui Iliescu ,apoi deputat,senator etc....(cel pe care il regreti tu Florine ).....asa ca suntem o tara care sustinem toate scursurile in conducere si criticam vecinii ca de,romanul vede aschia din ochiul altuia dar parul din ochiul lui...nu...
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

florin75 wrote: Ba io zic sa mai asteptati putin, ca io nu vreau sa veniti cu transnistria dupa voi, cu gagautii si cu criminalitatea voastra la mine!

Florine .... fara suparare .... da vorbesti cu pacat

nu te mai lasa inselat de aparente .... si la noi daca cineva din afara se uita la TV la emisiunile despre 23 august isi inghipuia ca pe fam Ceasca o iubeste tot poporul.

cat de tare il iubea-n realitate .... am vazut pe 25 decembrie 89 cand decizia, acum contraversata, de atunci de ai lapidaa fost acceptata unianim de toata lumea

deabia dupa cativa ani ... am inceput sa ne punem pbe de morala .... atunci ... cu totii ii voiam linsati.

ptr gagauti&transnistrni .... din cate stiu eu cotizam din greu la salarii ptr "organe" .... acum au si legi europ[ene .... nu avem decat sa le aplicam.

eu am fost anul acesta la Chisinau .... romanii .... cu interes sau nu .... chiar isi doresc "alipirea" la patria mama.

la trecerea granitei din RM in Romania .... la vama din romania - am avut una dintre cele mai naspa stari din viata mea .... cand eu am fost invitat sa trec pe culoarul UE iar colegul cu pasaport RM a fost controlat la sange - bagaje imprastiate scos curea .... etc - iar asta o faceau vamesii romani

@Din ..... am eu impresia ca o sa se mai "filtreze" si scursurile la conducere .... nu e deloc usor si n-o sa fie instant ... dar .... se lucreaza
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

De acord,vor aparea oameni noi,tineri care vor da la o parte nomenclaturistii..va mai dura ...Dupa atatia ani de comunism nu poti face curat asa usor...Incet incet vom iesi la lumina daca si numai daca incepem sa realizam ca fara implicarea noastra a tuturor nu vom face nimic...Putem incepe sa nu mai dam spaga,chiar daca suferim putin,si uite asa va incepe curatenia ,de jos.....in sus..Scursurile se vor auto-elimina.....
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Tarzy, tu chiar nu-ti dai seama ca dragostea subita de Romania a moldovenilor e izvorata din dorinta de a zburda liber in Europa? Ce te tot rusinezi tu la vama pe culoarul UE? Fii sigur ca ai platit si vei mai plati pt dreptul de a trece pe acel culoar! Si copiii nostri vor plati pt "binefacerile" statutului de cetatean UE! Dar daca moldovenii, prin absurd, s-ar uni cu noi, ar beneficia de acest statut gratis! Cand o duceam rau in anii '90 nici nu vroiau sa auda de noi, acum in schimb suntem frati!
NU, nu-i vreau in Romania, sa ramana acolo! Am avut clienti din Moldova, nici unu' nu a facut o afacere cinstita in Romania, toti au fugit inapoi, lasand in urma datorii de zeci de mii de euro catre societati romanesti si buget! Sa vina dupa noi in transnistria, au zis!
Cine credeti ca plateste pana la urma impozitele de la care s-au sustras astia? Cristi, Serghei, Florin...
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

mha ... nu stiu .... eu am avut de-a face cu oameni cinstiti ..... si inca mai am

parerea mea ca nu e corect sa tratam un intreg popor dupa fapte a cativa

si noi am avut si din pacate inca mai avem dealde Muresan, SOV, Patriciu .... care au evazionat miliarde .... si cei mai multi acum "pozeaza" in business man-i cinstiti si corecti .... cu loc asigurat in Top Capital

ma rusinez la vama ptr ca eu ii consider pe moldoveni de acelasi neam cu mine .... nu vreau sa o dau in patetisme si patriotisme ..... nici mie nu-mi venea sa cred ce tare ma afecteaza povestea aia .... dar stiam cum se simte .... si pe mine in 2002 m-au cautat peste tot la Curtici .... cu dat jos din tren, intins bagajele pe peron, etc .... stiu ce inseamna ... si ptr ce? .... ptr ca nu am cetatenie

nu stiu de unde ai scos-o cu faptul ca dupa 90 ei nu voaiu sa aiba de-a face cu noi ..... poate ca lu' nenea Ilici ii era jena sa se ratoiasca la Gurbaciov si apoi la Eltin .... dar .... Ilascu iti spune ceva? omul asta .... si nu e singur ... a facut puscarie ... doar ptr ca voia sa fie roman.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Haide bre, ma lasi cu Ilascu? Asta-i buna acum, il iei in brate pe Ilascu, tu si cu Vaccin!  :P
Tu esti constient ce probleme ar aduce dupa ei moldovenii? Asta ne mai lipsea, racheti moldoveni! In rest avem de toate!
In 2003 am iesit si eu in vest, si nu m-a umilit nimeni la nici o vama, pasaportul si atat, nici un control la bagaje! Nu zic ca nu a fost cum spui tu, da' depinde ce impresie le-ai facut vamesilor!
Augustin
Junior
Junior

Post by Augustin »

Aoleu...da v-ati incins !!!
Fratele nostru era o gluma...
Si daca e sa o lasam la o parte iti spun eu ca 80% din romani ar fi deacord cu  unirea.In fond acolo e tot Romania.
Eu am vreo 2 stramosi care au murit la eliberarea ei.Si iti spun eu ca daca maine Popey ar face referendum maine as vota pentru unire.Si stii de ce ?
Ca vreau sa ma duc sa aprind o lumanare si sa stiu ca sunt tot acasa.Nu intr-o alta tara.
Cu respect,
Augustin

Post Reply