Aro10 sau samurai ?!

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Re

Post by Werner »

E o idee buna! Merita luata in considerare cand o sa-mi fac planuri de concediu! Oricum sunt un prapadit si nu-mi permit...!  ;D

George
Administrator
Administrator

Re

Post by George »

Werner wrote: E o idee buna! Merita luata in considerare cand o sa-mi fac planuri de concediu! Oricum sunt un prapadit si nu-mi permit...!  ;D
pai...nu stii aia: cainii latra,ursu' trece! tu sa fii sanatos... :)
ARO CLUB ROMANIA
silvester
Membru
Membru

Re

Post by silvester »

Keo wrote: data viitoare sa vii cu teveul,ca precis se va gasi cineva sa-ti dea si bani de motorina sa te'ntorci...  ;D ;D
:-j :-j :-j
Nici nu va dati seama ce inseamna un TV in delta :) . Pe al meu am de gand sa-l mobilez. Eventual sa-i pun o punte pe fata ca sa iasa un 4x4. Si ma duc cu el pana la Sulina \:D/
Cat despre mentalitatea romaneasca ... mi se falfaie. Cand eram inspector mi-am luat un Wartburg 312 (din '65). Asa ca am lasat Mitsubishi acasa si ma duceam la serviciu cu Wartburgul. Vorba ceea, Mitsubishi sunt o gramada. Pe cand W312... sunt 2 functionale in tot ploiestiul.
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Re

Post by Werner »

I-am stricat Topicul lui ADY67  :'( Adi, daca nu ar fi taxa de inmatriculare, ti-as face rost de un Samurai, sau Vitara, ARO 10 al tau imi place, mai ales daca este in stare perfecta......., ma cam mananca..... Dar sa sti, ca Vitara nu e cine stie ce masinuta, nu e mare lucru si in tabla e proasta rau de tot, interiorul..., plastic mult si ieftin. De Samurai nu mai vorbim, un prieten de-al meu si-a cumparat in toamna trecuta un Samurai fabricat in Spania, pana in primavara a fost rosu de rugina, asa ceva nici la ARO (cica are tabla proasta) nu vezi. O sa-ti para rau dupa ARO, mai ales daca iei o japoneza in schimb.

@silvester: eu am mobila care este facuta sa incapa in TV, dar are si cocoasa. Eu vreau sa arunc mobila si sa dau cocoasa jos, vreau sa fie cu acoperisul normal, asa cum l-a facut mama lui la Bucuresti!  ;) Nu stiu in ce stare este, dar e cam departe de aici pana la Ploiesti......

georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Re

Post by georgenis »

Suzuki Samurai e indiscutabil mai fiabil la mecanica si nici zgomotul interior nu este asa mare. Motoarele de 1.3 benzina sunt foarte foarte bune la Samurai.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Re

Post by vstef_is »

Zgomotul interior tine de antifonaj... cand am mers cu un Peugeot TD care facea zgomot mai tare ca un Brasov, si acum ca am antifonat un Brasov de toarce frumusel in cabina... spun sincer, conteaza ENORM ce antifonare are masina...  Niste folie de aluminiu face minuni...
ADY67
Incepator
Incepator

Re

Post by ADY67 »

-am stricat Topicul lui ADY67  Adi, daca nu ar fi taxa de inmatriculare, ti-as face rost de un Samurai, sau Vitara, ARO 10 al tau imi place, mai ales daca este in stare perfecta......., ma cam mananca..... Dar sa sti, ca Vitara nu e cine stie ce masinuta, nu e mare lucru si in tabla e proasta rau de tot, interiorul..., plastic mult si ieftin. De Samurai nu mai vorbim, un prieten de-al meu si-a cumparat in toamna trecuta un Samurai fabricat in Spania, pana in primavara a fost rosu de rugina, asa ceva nici la ARO (cica are tabla proasta) nu vezi. O sa-ti para rau dupa ARO, mai ales daca iei o japoneza in schimb.

aro 10.4 al meu este in stare perfecta de functionare nu are rugina de loc este gresata aere sistem de frinare volvo din fabrica singuru lucru care ar trebui schimbat ar fi rulmentul de presiune la ambreaj masina asta a stat in garaj 4 ani a fost pe drum 3 ani este perfecta pentru ca a fost a unui director de la compania huilei el mergea cu masina foarte rar de aia masina areata ca si noua si a bagat pe ia toate imbunatatirile care se puteau ca nu leo bagat de la el ps.toti care au vazut masina nu le vine sa creada ce bine arata si ce bine merge
SERGHEI
Banat
Banat

Re

Post by SERGHEI »

georgenis wrote: Suzuki Samurai e indiscutabil mai fiabil la mecanica si nici zgomotul interior nu este asa mare. Motoarele de 1.3 benzina sunt foarte foarte bune la Samurai.

Moaaaaaaaaamaaaaaaa....tu chiar tii cu lupul!!!!!!!! Ai uitat sa spui si cat costa piesele si cat astepti dupa ele.Si evident ai uitat sa spui ca cei care vand la noi astfel de masini , nu vand  ca trec la ceva mai bun .Vor doar sa scape de ele. ;D
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Re

Post by georgenis »

Nu tin cu lupul dar am fost la offroad cu Samurai cu 38-uri cu puntile si planetarele stock si nu s-a stricat nimic ba chiar tipul o avea de ceva vreme. Singura problema ca nu avea servo si era cam "sclav".
aro4x4_10
Membru
Membru

Re: Aro10 sau samurai ?!

Post by aro4x4_10 »

LA NOI II CHIAR GREU SA AI O JAPONEZA si ii foarte adevarat ca cine le vinde le da pentru ca vrea sa scape de ele pt ca ii greu de piese si mecanici sa le intretina
kato
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by kato »

aro4x4_10 wrote: LA NOI II CHIAR GREU SA AI O JAPONEZA si ii foarte adevarat ca cine le vinde le da pentru ca vrea sa scape de ele pt ca ii greu de piese si mecanici sa le intretina
in legatura cu piesele ...total adevarat ce spui !!

dupa ce ca sunt scumpe ca dracu ori astepti dupa ele de-ti sare basca ori nu-ti aduce nimeni piesa respectiva !
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Am imbatranit eu sau ce...?!!! Am deschis eu topicul ARO 10 sau Samurai ?????????/Ca nu mai tin minte ,era continuarea unei discutii de schimb initiata de altcineva.
maiden
Membru de elita
Membru de elita

Post by maiden »

Eu sunt vinovatul ! S-a splitat de la un topic in care era vorba despre altceva. Greseala mea ca nu te-am anuntat, am pierdut din vedere....  :>-

Deci, samurai sau aro 10?:)
don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !

Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

maiden wrote: Eu sunt vinovatul ! S-a splitat de la un topic in care era vorba despre altceva. Greseala mea ca nu te-am anuntat, am pierdut din vedere....  :>-

Deci, samurai sau aro 10?:)
Nu-i problema ,dar eu nu vreau sa deschid topicuri de genul x versus Y...stiti voi de ce ...Pana una alta sunt multumit,m-am lamurit cum sta treaba ,deci...NU AM IMBATRANIIIIIT  !!!!!!!
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Despre aro pot spune ca e foarte fiabil in terenin versiune stock...adica cauciucuri de om normal , cit de cit unpic de experienta offroad.L-am chinuit pe al meu de l-a luat naiba si nu a crapat nimica.Grupuri , reductoare motoare si cutii gasesti pe toate drumurile la second inca bune si preturi mici mai greu e cu elementele de caroserie la preturi de om normal.Nasolia apare cind te pune michiduta sa pui cauciucuri mai suparate ca ramai fara transmisie - planetare, reductoare , cutii- basca mai e si viteza maxima de 60-70 cu o cutie in 4 daca cit de cit ai mila de motor.
Personal sunt super multumit de aro10 dar daca as avea ocazia sa il dau pe un samurai bunicel l-as da acuma .Sunt satul de umblat prin magazine , cautat echivalente de la alte masini , dupa piese cit de cit fiabile (a se citii semeringuri cel putin din care am schimbat 5 si tot curg).Samuraiul cum au zis si antevorbitorii are o adevarata industrie in spate pentru cei care vreau sa-l modifice motoare , elemente de transmisie..etc.
Last edited by myke on 09 Nov 2007, 20:23, edited 1 time in total.
Image

Post Reply