trancanit suspect la oprirea motorului
-
cosmin
- Incepator

trancanit suspect la oprirea motorului
buna ziua familie. poate amicii ieseni ma pot indruma catre un mecanic pasionat care sa ma rezolve si pe mine cu trancaneala la oprirea motorului sau cind este inclinata. o fi vreun tampon??
-
vstef_is
- Membru legendar

Re: trancanit suspect la oprirea motorului
Cu siguranta. De la cutie. Traversa probabil.
- COSMIN D
- Membru de elita

Eu am patit pozna asta cu radiatorul .Se slabise pardalnicul!
-
cosmin
- Incepator

stefane esti tare. ai avut dreptate. tampon la cutie. nu il mai aveam deloc
-
vstef_is
- Membru legendar

Oricand
Nu ca n-as avea si eu unu de ala in batatura, pe undeva... da nu-mi place frantuzu.... Am vorbit si cu mecanicu special, daca ai nevoie sa spui.
- tudop
- Membru de elita

Ia acum si verifica toate tampoanele... la mine se rup periodic, pe rind, in 8 luni le-am schimbat pe toate de 2 ori. In mod normal ar trebui sa fie si un suport ca un brat metalic ca sa reziste tendintei de rasucire a ansamblului cutie-motor. la mine s-a rupt de 3 ori, la alt Aro asemanator nici nu l-am gasit deloc. Sistemul de prindere a motorului si cutiei e cam defectuos din proiectare, tinind cont de fortele care apar la o masina asa grea..
nÉ
-
cosmin
- Incepator

am verificat si totul este ok. surpriza cea mare a fost cind am constatat ca tampoanele de motor sunt de dacie 1300 modelul vechi. in rest traversa de sub cutie este okok , am mai schimbat un simering la grup spate (11 lei??????
) " la cheroke era 1,2 mil ca sa nu mai zis ca nu existau si adaptam de mercedes" . acea huruiala de care stiu amicii ieseni de pe aici era din grupul fata care era uscat uscatel nici 1 gram de ulei. in rest???? gume noi si " hai la rupt copaci pe malul prutului"