Despre comunism si alte cele

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Locked
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Re: Despre comunism si alte cele

Post by vstef_is »

Nu mi se pare deloc constructiv un forum in care oamenii jignesc gratuit, si in care ma simt jignit. Nu sunt usa de biserica, am calcat stramb si eu, dar nu am inceput sa jignesc pe nimeni, si cu atat mai putin o clasa intreaga de oameni. Daca unii sunt rasisti, xenofobi, si le place sa generalizeze si sa catalogheze, e problema lor, si devine si problema mea cand ma catalogheaza pe mine.

Serghei - Pomarla e un exemplu clasic in sensul ca oameni betivi si care nu fac treaba sunt peste tot. Ar trebui sa stii asta, ai spart aiurea o tona de bani pe masina ta. Din punctul asta de vedere Ama a fost mult mai eficient sau mai destept, are o masina buna care arata bine si merge bine. Si are si simexuri. La fel si Tudop, in cazul in care nu-ti place Brasovu si preferi Peugeot.

Si daca tot vorbim de Pomarla si Peugeot, daca tu crezi ca Pomarla face o treaba de milioane (in toate conditiile), afla ca EMA a plecat de la el FARA ULEI IN CUTIE. Cu capetele de bara NE-STRANSE. Si nu numai... Si apoi studiaza instalatia de racire, elicea, si niste furtume strangulate. Treaba "moldoveneasca" ar zice unii.

Noi suntem rai? Am avut eu vreodata ceva de impartit cu tine? Cand incepi sa vorbesti aiurea cu "voi moldovenii" si sa ne faci in toate felurile - atunci avem ceva de impartit.

Problema e ca esti un om care face umbra pamantului degeaba, si cu care nu merita sa iti bati capul. Aberezi in continuu, si iti place sa jignesti. Crezi ca te face pe tine sa fii mai bun cu ceva? Noi moldovenii nu am facut nimic, tu ce naiba ai facut? Ti se pare ca esti cu ceva util omenirii? Mie nu.

Nu are sens sa discutam, daca o sa continuam asa, o sa ma cobori la nivelul tau si ma bati cu experienta...

Tarzy - intotdeauna te-am apreciat pentru ca incerci sa fii corect, si impartial. Daca as spune ca VOI Loganistii de Bucuresti sunteti niste manelisti, te-ai supara? Ca sa nu incep sa injur si eu, poti sa imi dai ban de pe acum.

Conform regulamentului insa, nu trebuie sa ma justific in nici un mod... Fiti siguri ca nu pierdeti nimic, eu oricum nu am motive sa mai calc pe aici. Ma duc si eu cu ARO la MMOF (Serghei, tu iti scoti ARO din casa, sau nu merge, si doar ii faci poze?), merge cazanu bine, ma intorc, si aflu ca sunt un betiv prost. E bine de stiut. De ce sa mai intru pe forum? Sa vad cum sunt jignit gratuit? Mai bine imi vad de treaba mea, si ma joc cu jucariile in alta parte. In nisip, cu barcuta pe apa, oriunde ar fi...

De mult forumul s-a dus pe apa sambetei, acum sincer nici macar nu imi dau seama ce utilitate are. Socializare? Cu cine? Cu Serghei? Informatii tehnice putine, sectiune de vanzari "elitista", Pomarla, prezentare forumisti (bine ai venit) si in rest? Am cunoscut oameni pe care ma bucur ca i-am cunoscut. Ii numar pe degetele de la o mana.

Ma rog, succes in continuare. Daca discutiile de acest gen se pot numi un succes.

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

Hmmm .... Stefane ....

1. Serghei, Ama, Eu, George sau oricare alt utilizator al acestui forum sunt oamenii cu caracter si personalitate proprie, au reactii si exprimarii mai mult sau mai putin fericite in fctie de situatie, cu ce esti tu mai bun acum ca Serghei cand tratezi forumul doar dupa reactia catorva forumisti?

2. Spui ca forumul este asa si pe dincolo .... asa o fi .... dar ce te opreste sa propui imbunatatirea lui? De ce "rabusnesti" acum la nervi?

3. Ce bip are Pomarla cu forumul?

4. Ca Loganist am fost facut in fel si chip ... dar nu am pus si sper sa nu ajung vreodata sa pun la suflet astfel de pareri. Eu am obiceiul sa ma uit in gura doar a celor care consider ca au si ceva de spus.

5. Scopul acestui forum nu este sa dam banuri, si tu o stii foarte bine. cateodata insa se pare ca nu scapam si de treaba asta
George
Administrator
Administrator

Post by George »

daca'i bal, bal sa fie...
cu riscu' sa-mi iau vreo scaltoaca, nu ma pot abtine sa clarific unele lucruri, mai ales din nedumeririle lui stefan:
1. la pomarla, lucreaza moldoveni get beget! fara suparare, da' nea mihai, ala care repara transmisii (vezi CV reclamat), este acelasi care mi-a lasat mie roata nestransa acu vreun an, de era sa-mi rup gatu' intre c-lung si pitesti, si este moldovean nascut, si mutat de ceausescu cu industrializarea.
2. la motorul si Cv pejo pt ema, nu a umblat nimeni, desi m-au intrebat daca e cazul, dar eu le-am spus ca nu trebuie, intrucat sunt bune, luate de la un om de buna credinta (moldovean si el, intre noi fie vorba). am zis ca au fost date jos de pe masina, functionand. asta presupune ca nu s-a scurs uleiul singur, intrucat nu avea urme de pierderi pe cutie.
3. capetele de bara au fost montate de altcineva, inainde de a ajunge masina la pomarla. acolo nu s-a umblat, deasemenea... si din cate stiu, tot din donatii moldovenesti provin acele capete...sau ma insel?!
asadar...nu faci mai stefane altceva, decat sa intaresti concluzia mea de mai devreme... ca va place sa va exprimati puncte de vedere despre chestii pe care nu le cunoasteti. cat despre serghei...intr-adevar...a sarit calu'...da' si-a luat si pedeapsa. poate pe viitor va fi mai aspra...depinde de tarzy. eu nu ma bag sa dau pedepse la nervi, ca se inchide forumu'.... ;D
hai sa dam mana cu mana/cei cu inima romana...cum era cu milcovu' mai nica a' lu' stefan a' petrii?! ca tu stii cu povesti, cu d'astea...
:)>- **==
god bless romania, de la nistru pan'la tisa...cum zice munteanu'... nu?! hai...pupati-va (pe obraz) si da'ti mana ca barbatii!
ARO CLUB ROMANIA
sorin
Membru legendar
Membru legendar

Post by sorin »

daca ati incetat se poate inchide ,eventualele dispute personale le rezolvati in PM

Locked