Caroserie&Rugina - ARO
-
georgenis
- Membru de elita

Re: Caroserie&Rugina - ARO
La asta se vede totusi grundul destul de clar. Cred ca este grund are o culoare gri mai inchis. In unele locuri este luata vopseaua dar se vede grundul asta dedesubt nu a ramas direct tabla.
- Florin
- Membru

Astupa gaurile cu fibra de sticla si o sa fie beton.. 
ARO 244,an 1997,motor peugeot XD3TP
- alex
- Membru legendar

sub bord sunt multe din trecerile firelor prin planseu.georgenis wrote: principala cauza a ruginii este ca intra apa in masina cand ploua pe undeva pe sub bord.
\
eu am pus silicon pe toate care nu aveau functionalitate si in jurul suruburilor.
mai intra apa pe la stergatoarele de parbriz.
daca acordati ceva atentie problema se rezolva.
sub presuri apa ajunge si de la usi atunci cand ploua,
eu am lipit doua bucati de folie alu pe cartoanele din usi cat sa indrepte apa departe de carton
si nu mai am apa pe covrase cand ploua.....
astea ar trebui puse la design prost la aro.....
happily mending an Aro 320 D127
- pantelimon
- Membru legendar

bai nu mai puneti poze cu ruginaturi dastea ca ma ia groaza frate vreau sa cred ca toate-s roz si frumoase futui rugina masiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ca nu pot s-o sufar
- amicul
- Membru de elita

Re: szabikaaaa
Al meu ARO este tot din 93 un 243D cu motor de CL, Si i-am facut tablaria acum 8 ani asta pt ca am vrut eu, am avut un accident cu RATB in Popesti cam urat dar sa rezolvat, dar avea si rugina.georgenis wrote: Nu prea cred ca sunt basme. M-am apucat de racait si la asta care l-am luat si are siasta rugina destula, podeaua, pe la aripi , rama de la parbriz etc. Dar sa pun niste poze cu ce a mai ramas cu un aro din 93.
Si nu asta este motivul pt care toti aroisti duc masinile la remat, le duc pt ca piesele sunt scumpe si proaste, le duc din cauza taxelor ( eu am de platit 8 milio, ARO + remorca ), motorina sa scumpit si ea = benzina ( la pret ) si daca te gindesti mai sunt motive de zis.
Eu unul nu am sa duc masina la remat pt motivele astea, pe mine masinuta asta ma dus si ma adus acasa tot timpul chiar daca are motor de Campul Lung, si sunt multumit. Si datorita unor imprejurari " gen cumparat motorina cu mizerie din peco" si tot ma adus acasa cu 40km/h, si drumul era de 200km ( Braila - Bucuresti ).
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat