actiunea-iesirea va avea loc in zilele 24/25/26 iunie ac
Am plecat cu Tarzy vineri in jurul orei 10.30 de la mine.La iesirea din Bucuresti spre Alexandria am facut plinul cu motorina si am plecat spre Cornetu la Stefan ,de unde Scufita a primit cadou o "scufita" pe care se va monta roata de rezerva .
Am demarat spre o noua destinatie MISHU- pastorul albinelor ,la care am ajuns dupa ce am bantuit oarece sosele desfundate,cu scopul clar de a ne pregati pentru ziua urmatoare
La marele pastor am fost atacat MISELESTE de o albina mare cat o oaie, care m-a intepat cu acul ei imens drept in cap,langa urechea dreapta .
A cedat in fata mea si a sucombat in cateva minute .
De la Mishu am plecat catinel catre Vaideeni - HOREZU unde ne-am intalnit cu Irimescu ,Sorin si soatele lor la pensiunea lui Sorin-FRUMOASA si o am in vedere ! De aici spre Ciocadia unde, am ajuns fara sa ne grabim o data cu seara ,unde erea asteptati de Regina MAMA si de LULU .
O tuica,un vinisor , o berica ,mancarica si la somn cu gandurile concentrate spre ziua ce avea sa vina .
Dis de dimineata-pe la 8 ne-am trezit ,am baut o kafa si un lapte de la vaca si dupa ce am mancat ce aveam la indemana ,am plecat spre Novaci .Vremea buna dar schimbatoare.Pozele va vor edifica .
Si dai si dai la deal pe valea Gilortului . Drumul nu este greu,deci fiti fara teama ca se vor strica masinile-prea tare :lol:
Un incident tehnic ne-a rapit cam doua ceasuri,dar dupa rezolvare am plecat mai departe .
Sus la Ranca pustiu ! cativa muncitori ,doi trei caini ,vantul si noi !
Am plecat spre vf.Papusa pe care trebuia sa-l ocolim si apoi sa coboram in valea Galbenului . Nu s-a putut din cauza zapezi care bloca drumul .Am schimbat din mers planurile si am plecat spre al doilea traseu care fata de prima parte este mult mai dificil.Din nefericire dupa 10 km a trebuit sa facem drumul inapoi din cauza unor brazi doborati de furtunile din iarna peste drum .Noroc -MARE ca am avut cu noi un ajutor MARE si de nadejde : pe gabitza care s-a lasat greu cand am avut nevoie de apasare pe puntea spate .Cred ca fara el trebuia sa umplem masina cu bolovani .Deci multumim gabita !Si intrucat vremea s-a infuriat si a inceput sa viscoleasca am luat-cu regret cei drept,hotararea de a pleca spre casa.Acum sa fiu corect si timpul se cam dusese-trecuse de ora 17.00
Am coborat in Novaci si am luat-o la dreapta spre Aninis si apoi pe valea apei Ciocadia pana acasa .Dar nu am rezistat tentatiei de a mai face doua urcari in locuri de un pitoresc si frumusete rara .Seara ,obositi si uzi dar multumiti am facut un gratar am dat iarasi cep la damijon si am cazut lungi in scutece !
Astazi prietenul nostru ADI amb13 a venit pe la noi ,am facut iar un gratarel cu nejte mititei,am baut uni apa alti VIN -ca ,deh am avut sofer :lol: :lol: :lol:
Cam asta a fost .
Cei ce doresc sa participe sunt bine veniti .
Detalii despre cazare si program in foarte scurt timp