Baia de Fier 2011

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Baia de Fier 2011

Post by baciudibaciu »

deoarece am primit mesaje si telefoane de la participantii la iesirile din anii anteriori,prin care si-au exprimat dorinta de a reedita actiunea de la Baia de Fier am fost incepand cu ziua de vineri in recunoastere ,in vederea parcurgerii si alcatuiriri altor trasee-la fel de frumoase si spectaculoase.In urma cu aproximativ un ceas s-a incheiat iesirea anuntata mai sus .

actiunea-iesirea va avea loc in zilele 24/25/26 iunie ac

Am plecat cu Tarzy vineri in jurul orei 10.30 de la mine.La iesirea din Bucuresti spre Alexandria am facut plinul cu motorina si am plecat spre Cornetu la Stefan ,de unde Scufita a primit cadou o "scufita" pe care se va monta roata de rezerva .
Am demarat spre o noua destinatie MISHU- pastorul albinelor ,la care am ajuns dupa ce am bantuit oarece sosele desfundate,cu scopul clar de a ne pregati pentru ziua urmatoare :D
La marele pastor am fost atacat MISELESTE de o albina mare cat o oaie, care m-a intepat cu acul ei imens drept in cap,langa urechea dreapta .
A cedat in fata mea si a sucombat in cateva minute .
De la Mishu am plecat catinel catre Vaideeni - HOREZU unde ne-am intalnit cu Irimescu ,Sorin si soatele lor la pensiunea lui Sorin-FRUMOASA si o am in vedere ! De aici spre Ciocadia unde, am ajuns fara sa ne grabim o data cu seara ,unde erea asteptati de Regina MAMA si de LULU .
O tuica,un vinisor , o berica ,mancarica si la somn cu gandurile concentrate spre ziua ce avea sa vina .
Dis de dimineata-pe la 8 ne-am trezit ,am baut o kafa si un lapte de la vaca si dupa ce am mancat ce aveam la indemana ,am plecat spre Novaci .Vremea buna dar schimbatoare.Pozele va vor edifica .
Si dai si dai la deal pe valea Gilortului . Drumul nu este greu,deci fiti fara teama ca se vor strica masinile-prea tare :lol:
Un incident tehnic ne-a rapit cam doua ceasuri,dar dupa rezolvare am plecat mai departe .
Sus la Ranca pustiu ! cativa muncitori ,doi trei caini ,vantul si noi !
Am plecat spre vf.Papusa pe care trebuia sa-l ocolim si apoi sa coboram in valea Galbenului . Nu s-a putut din cauza zapezi care bloca drumul .Am schimbat din mers planurile si am plecat spre al doilea traseu care fata de prima parte este mult mai dificil.Din nefericire dupa 10 km a trebuit sa facem drumul inapoi din cauza unor brazi doborati de furtunile din iarna peste drum .Noroc -MARE ca am avut cu noi un ajutor MARE si de nadejde : pe gabitza care s-a lasat greu cand am avut nevoie de apasare pe puntea spate .Cred ca fara el trebuia sa umplem masina cu bolovani .Deci multumim gabita !Si intrucat vremea s-a infuriat si a inceput sa viscoleasca am luat-cu regret cei drept,hotararea de a pleca spre casa.Acum sa fiu corect si timpul se cam dusese-trecuse de ora 17.00
Am coborat in Novaci si am luat-o la dreapta spre Aninis si apoi pe valea apei Ciocadia pana acasa .Dar nu am rezistat tentatiei de a mai face doua urcari in locuri de un pitoresc si frumusete rara .Seara ,obositi si uzi dar multumiti am facut un gratar am dat iarasi cep la damijon si am cazut lungi in scutece !
Astazi prietenul nostru ADI amb13 a venit pe la noi ,am facut iar un gratarel cu nejte mititei,am baut uni apa alti VIN -ca ,deh am avut sofer :lol: :lol: :lol:
Cam asta a fost .
Cei ce doresc sa participe sunt bine veniti .
Detalii despre cazare si program in foarte scurt timp
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d

ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Re: Baia de Fier 2011

Post by ydaniel »

Poze?eu nu pot veni caci voi fi in cantonament >:( :-X :'(
wolfman
Membru
Membru

Post by wolfman »

Ma cam tenteaza ideea. Daca nu intervine nimic pana atunci cred ca o sa fiu prezent (daca se poate face traseul cu un aro 24 stock cu roti de strada, desi e posibil sa o incalt cu Simex pana atunci dar nu sunt sigur 100%). Astept si eu poze si mai multe informatii despre cazare/traseu/costuri.
Multumesc si felicitari pt initiativa.

L.E Am vazut deja (in premiera \:D/ ) pozele si filmuletele puse de Tarzy. Frumos. Totusi, cum a cedat acel pivot de la directie? Avea joc dinainte?
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Da se poate urca lejer cu simex-uri
nu este pivotul ci un cap bara pe care il voi spala si studia cu atentie
poze si ceva filmulete facute de tarzy

https://picasaweb.google.com/tarzy2005/ ... pfm6ibv6Ow#
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d

alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

ati legat fain capul de bara....
poate nu era rau sa fi avut unul in masina.
happily mending an Aro 320 D127
axxel4you
Membru legendar
Membru legendar

Post by axxel4you »

Arata rupt dintr-un basm traseul in timp ce ningea . Ma bucur ca am putut da un un kg de ajutor .
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

Eu am crezut citind ca a venit Gabi,cand colo...=))=))=))
Pare cam uscata masina pe la articulatii :-??
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Eu nu voi participa la iesirea anuntata.
Asupra unora dintre motive as prefera sa nu insist cu detalii. Un altul este acela ca, urmare a unor discutii pe care le-am avut saptamana trecuta, in cadrul Clubului, se pare ca vom organiza ceva in perioada respectiva.

@baciudibaciu
Daca imi permiti o sugestie din punct de vedere organizatoric: recunoasterea a fost facuta mult prea devreme. Era de asteptat sa intalniti zapada si alte minuni. Ar trebui mers cu maxim 2-3 saptamani inainte, pentru ca, intre timp, se pot schimba foarte multe in trasee.
A! si ar fi bine ca si la recunoastere sa fie minim doua masini, ca, de! se mai poate intampla una-alta si este nevoie de ajutor.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Am facut aceasta recunoastere ,pentru a testa un pic masina lui Tarzy.Stiam ca este zapada de la Ranca in sus,dar am sperat sapot trece.Daca mai aveam 500m curati totul ar fi fost OK .Asa...
In functie de masinile participantilor am si alte trasee.
alex wrote:ati legat fain capul de bara....
poate nu era rau sa fi avut unul in masina.
atat am putut face cu ce aveam la indemana !
a fost singura varianta viabila,mai ales ca nu am avut la mine "pretiosul" lant ce ar fi fost la fel de bun ca cei doi ocheti .Cele doua cricuri hidraulice au fost la fel de bine venite in timpul lucrului.

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Am incheiat ,in linii mari pregatirile ,pentru buna desfasurare a acestei iesiri.
plecam din Bucuresti in jurul orei 12.30 din parcarea Metro Militari- ca de obicei, urmatorii :

Mircea Ardelean si Gabi
Nicusor si Gica-tata
Silviu si inca doi amici
Zmeu cu Zmeoaica si Zmeita
Teo cu Adina si un pitic
Eu si...
inca un echipaj de la Constanta ,prieteni i lui Nicusor.
Vineri seara vom face jonctiunea cu cele 3 echipaje ce vin de la Brasov.
Sambata la Ranca ne vom intalni cu prieteni din Valea Jiului,4 echipaje
Ne-am propus parcurgerea unor trasee diferite de cele facute anii trecutisi cred ca voi/vom reusi .
programul si traseele alese sunt usoare si flexibile .
in linii mari ....

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

Din Valea Jiului participa confirmati pina acum urmatorii:
-Clauss cu Aro 10
-Doinel cu Aro 11 4 ,fost a lui Mike
-Mike cu Suzuki Vitara
-Amb13 cu Aro 11 4 cu Bujye ca si copilot
Mai sint citiva care inca nu mi-au confirmat ferm, dar pe care ii asteptam , sint tot din gasca noastra, sper sa dau azi sau miine de ei , precum il asteptam si pe fotograful nostru oficial, Mari, daca ajunge la timp din cursa.Majoritatea venim cu sotiile.Sa ne vedem cu bine.
axxel4you
Membru legendar
Membru legendar

Post by axxel4you »

Distractie placuta .
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

sa fie frumoasa.ce mi-ar fi placut sa merg si eu caci mi-a placut tare mult anu trecut mai ales ca era prima mea vizita in aceea parte.eh,dar trebuie sa mai stau si in cantonamente.
astept poze!
ps:ce mi-ar fim placut sa ajung si eu la lacurile glaciare %%- good luck %%- good luck ^:)^
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

ydaniel wrote:sa fie frumoasa.ce mi-ar fi placut sa merg si eu caci mi-a placut tare mult anu trecut mai ales ca era prima mea vizita in aceea parte.eh,dar trebuie sa mai stau si in cantonamente.
astept poze!
ps:ce mi-ar fim placut sa ajung si eu la lacurile glaciare %%- good luck %%- good luck ^:)^
Anul viitor poate esti p"aproape ,mai ales ca exact la circurile glaciare doresc sa ajungem !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

[-O< pana atunci ma multumesc cu un ski nautic ;D
conduceti cu grija si sper ca aveti masinile gresate :)

Post Reply