Mai rau ca intr-un REGIM TOTALITARIST !!!!

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
SERGHEI
Banat
Banat

Mai rau ca intr-un REGIM TOTALITARIST !!!!

Post by SERGHEI »

Pentru cei care credeau ca globalizarea este o gogorita a unora care nu vedeau decat conspiratii...

CONVORBIRILE TELEFONICE,SMS-urile,si dupa 15 martie POSTA ELECTRONICA,ID,traficul pe internet ,mesagerie..etc ..TOATE VOR FI INREGISTRATE .

Uite cum apare cate o directiva hotarata de UE asa pe muteste .. 

Sa vezi acum comert cu telefoane furate ....Cu o reincarcabila si un telefon furat (care nu are ID-ul inregistrat pe numele tau) mai poti avea ,,putina intimitate" in ideea ca nu stiu cine vorbeste la acel aparat...

Doamne ce tara ,ce oameni ..ce  RAHAT....urmatorul pas va fi ,,cip" cirip sub piele.. ;D  Nu il ai nu iesi din tara ,nu ai acces la servicii sociale etc...

PS- pe vremuri erau ascultate telefoanele dar ..erau putini cei ascultati..(si nu erau oamen8i de rand)...acum vom fi ,,inregistrati " toti  automat...Sa-mi bag p---..cred ca mai bine este la rusi..chiar voi incepe sa ma gandesc la varianta asta...

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: Mai rau ca intr-un REGIM TOTALITARIST !!!!

Post by tarzy »

he, he, he ... stai linistit Serghei ca telefoneale sunt ascultate si inregistrate de multi ani ... si nu doar de o singura "autoritate" ci de mai toate ... ca deh nici ele nu au incredere intre ele

Directiva de acum nu face decat sa legifereze situatia deja existenta.

Tot porumbeii calatori raman aia mai siguri ... tu cum crezi ca a scapat de atata amar de vreme osama ... vorbin la celulare ciordite ... sa fim seriosi.

De curiozitate ... baga un search dupa "columbofilie" ... o sa ramai traznit de cati baieti destepti cresc porumbei ... doar asa de amorul artei ?
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

exista ip mobil si programe de criptare (inclusiv pt smatrphones)
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Post by Misi din Cluj »

Cip-ciripurile vor putea fi scurtcircuitate, doar va trebi sa te curentezi bine la priza!
Dar ce vom face cu plasticele alea galbene cu cod de bare care se prind la urechi, ca la vaci? ;D
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980

cristian irimescu
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristian irimescu »

Misi din Cluj wrote: Cip-ciripurile vor putea fi scurtcircuitate, doar va trebi sa te curentezi bine la priza!
Dar ce vom face cu plasticele alea galbene cu cod de bare care se prind la urechi, ca la vaci? ;D

Moda cu cercei la barbati a fost indusa, astfel incat atunci cand vom purta toti "cercei" galbeni cu cod se bare, sa fie cat mai multi obisnuiti cu a purta asa ceva ;D
cab_512
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by cab_512 »

SERGHEI wrote:
Pentru cei care credeau ca globalizarea este o gogorita a unora care nu vedeau decat conspiratii...

CONVORBIRILE TELEFONICE,SMS-urile,si dupa 15 martie POSTA ELECTRONICA,ID,traficul pe internet ,mesagerie..etc ..TOATE VOR FI INREGISTRATE .

Sa vezi acum comert cu telefoane furate ....Cu o reincarcabila si un telefon furat (care nu are ID-ul inregistrat pe numele tau) mai poti avea ,,putina intimitate" in ideea ca nu stiu cine vorbeste la acel aparat...

Doamne ce tara ,ce oameni ..ce  RAHAT....urmatorul pas va fi ,,cip" cirip sub piele.. ;D  Nu il ai nu iesi din tara ,nu ai acces la servicii sociale etc...

PS- pe vremuri erau ascultate telefoanele dar ..erau putini cei ascultati..(si nu erau oamen8i de rand)...acum vom fi ,,inregistrati " toti  automat...Sa-mi bag p---..cred ca mai bine este la rusi..chiar voi incepe sa ma gandesc la varianta asta...
ХОРОШО ТÐ
Tote muștele zboară dar nu toate fac miere!
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

cab_512 wrote:
SERGHEI wrote:

ХОРОШО ТÐ
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

cristi-devildnb wrote: exista ip mobil si programe de criptare (inclusiv pt smatrphones)
Sigur ca da ,si baietii cu ochii albastri impacheteaza ,,oin staniol"... Si programele astea sunt cu doua fete.sa iti spuna ai mai batrani ce se intampla cand apare cineva cu o inventie ,care este ordinea in care apar autoritatile...
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Din cite am inteles eu, se inregistreaza doar detaliile legate de timp, numere, adrese, nu si continutul convorbirilor sau a mesajelor. Nimic deosebit, asta cred sa se practica in orice tara mai evoluata, sunt desfasuratoarele detaliate ale convorbirilor. La un moment dat chiar plateam la operatori sa poti primi acest desfasurator detaliat, acum vor fi stocate pentru 6luni. Ar fi fost si prea costisitor (deocamdata) sa tina cineva convorbiri audio ale tuturor utilizatorilor de telefonie din 6luni.
  Daca vreti regim cu adevarat totalitarist, va recomand SUA  ;)
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

tudop wrote:
  Din cite am inteles eu, se inregistreaza doar detaliile legate de timp, numere, adrese, nu si continutul convorbirilor sau a mesajelor. Nimic deosebit, asta cred sa se practica in orice tara mai evoluata, sunt desfasuratoarele detaliate ale convorbirilor. La un moment dat chiar plateam la operatori sa poti primi acest desfasurator detaliat, acum vor fi stocate pentru 6luni. Ar fi fost si prea costisitor (deocamdata) sa tina cineva convorbiri audio ale tuturor utilizatorilor de telefonie din 6luni.
  Daca vreti regim cu adevarat totalitarist, va recomand SUA  ;)
Nu ai inteles bine.....bag sama ca tii cu lupuuuu!!!  :-j Se vor inregistra convorbirile,SMS...mail cu expeditor,destinatar,continut ID..etc.. Convorbirile telefonice si SMS-urile vor fi stocate o perioada de 6 luni pt a putea fi puse la dispozitia ,,autoritatilor" in cazul unei anchete ....

Cat despre SUA,multumesc dar NU ...prefer sa o i-au spre EST.In Cuba nu cred ca pot ajunge asa ca Rusia a ramas ultimul Bastion... :-j ,pana la urma ..o picatura de votca oi mai avea si eu in sange...

Cu legea astora voi plati mai mult factura la telefon pt ca fiecare convorbire va avea rezervata  un minut de injuraturi la adresa autoritatilor.. :-j

PS- nu este costisitor sa tii sase luni cateva mii de Giga de convorbiri ..comprimate sau cum o ma fi...mai ales daca ti-o cere statul....

PS-2 ...off topic .Inca o data Putin a demonstrat ca este baiat destept;si-a tras un comision de 850 mii euro  ...cum ? Simplu ,a pictat un tablouash pe care l-a scos la licitatie...Metoda asta se foloseste si la noi de mult...numai ca ai nostri nu picteaza .. ;D
antix
Incepator
Incepator

Post by antix »

SERGHEI wrote:
in cartea lui pacepa, este specificat ca  tovarasa academician dr. inginer profesor tractorist-camionagioaica, spargatoaare de seminte cu inalta dexteritate, barfoloaga, curvoaisiera, analfabeta in gard de cavaler, a dispus ca pana in '84 sa fie interceptate tel a peste 3.000.000 romani. raportat la cate tel erau pe vremuri....

acum nu stiu unde o sa duca toata chestia asta....si inca ceva, analizele gratuite de la guvern am intees ca au fost doar pt a crea baza de adn a romaniei.
lucian_m
Membru
Membru

Post by lucian_m »

Schimb putin registrul si revin intr-o alta maniera la regimul totalitar. De data asta cu poze :) Ma fascineaza de fiecare data cand le vad  (*)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
People can have the Model T in any color--so long as it's black
lucian_m
Membru
Membru

Post by lucian_m »

Si inca un  rand
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
People can have the Model T in any color--so long as it's black
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

mai pune poze :o sa mai invete si astia micii :P
nu stiam ca a fost tramvai pe magheru.
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
cristian irimescu
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristian irimescu »

Ce trafic.... la Romana se descurcau fara semafoare, nu sunt masini parcate pe trotuar... ;D

Post Reply