Am plecat asa cum stabilisem sambata in jur de 08.30, eu ,Teo,Cristi cu ambulanta neagra ,Pupa si Crisx.
Inca de la inceput am cautat pe cerul senin un nor dar nu am avut parte de asa ceva.Poate doar in capul celor de la MeteO sa fi fost ceva ABURI .
Ne-am propus ca la inceput sa mergem ,sa vedem,sa pipaim
Masivi,impunatori , atenti si alerti asa ne-au primit ZIMBRII !
Mai vazusem astfel de animale la Hateg dar din pacate cele de acolo se gaseau intr-o stare proasta fata de cele de aici , asa ca am fost oarecum multumit de ce am vazut !
Dupa ce am imortalizat momentul/momentele am trecut la cea de a doua parte a iesirii si anume noroiala. Am inceput lejer si eleganty cu cateva balti care au dat masinilor un look mai sexy ,mai agresiv ,acoperind stratul de vopsea stralucitoare care le facea sa para nejte domnisoare iesite la agatat.
Cristi a incercat fara sa ne spuna - cata rautate, sa treaca motorul diesel -Toyata pe un combustibil ieftin si aflat la indemana oricui : APA!
Motorul insa nu a fost de acord refuzand inca de la prima degustare acest tip de combustibil !
Asa ca dupa ce am remediat neajunsul am trecut vijelios prin satul lui CONU IANCU - Ion Luca Caragiale,cap compas Moreni .
La iesirea din Moreni am facut stanga pe un drum care mergea spre...
Am spus inca de la inceput participantilor ca nu am fost pe acolo si ca nu cunosc traseul
Am mers ghidandu-ma dupa soare-noroc ca a fost senin,pe un drum forestier iar cand BAIETII mi-au spus ca s-au cam saturat de strase am cotilit-o prin padure si de aici au inceput injectiile cu adrenalina-mici da' bune,talpi,shpan,forja 3500 de ture ,fum negru aburi si clocote pe la motoare,noroi pe maini,pe fata si pe haine,indemnuri camaraderesti-care nu impinge sa-i moara... sa-i faca sa-i dreaga si un oftat de usurare dupa parcurgerea celor 10-15 metrii . :lol: :lol: :lol:
Troliu pe masina lui cristi a fost folosit de cateva ori si asa am reusit sa ajungem la locul unde am facut popasul pentru hrana.Nu ca noua barbatilor ne-ar fi fost foame sau sete ,NU !
Ne-am gandit la cele doua DOAMNE si copii lor care aveau nevoie de asa ceva .Noi barbatii nu am mancat,AM RAS tot ce a fost comestibil -mai putin Teo si apoi am trecut la ragaieli bine venite si umpic de barfa !
De aici cu toate ca doream sa mergem la Ocnita unde ne astepta un nene padurar sa ne mai bage in nejte coclauri nu am reusit sa ajunngem decat-iar ,la Moreni ,dar nu inainte de a da de pamant cu GOTRONICU lui Crisxx ,care a cedat nervos -GOTRONICU BRE !
Cum soarele o luase deja la vale am hotarat sa mergem spre case sau la treburile noastre si asa am si facut !
Multumesc participantilor pentru ca au avut incredere in mine si pentru masinile lor ce au fost bine pregatite !